Εύβοια: Σοκάρει ο σοβαρός τραυματισμός του Αργύρη Παζαρίδη στο γήπεδο - Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Σοκάρει ο σοβαρός τραυματισμός του Αργύρη Παζαρίδη στο γήπεδο - Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Εύβοια: Σοκάρει ο σοβαρός τραυματισμός του Αργύρη Παζαρίδη στο γήπεδο - Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel
Ένα ακόμη ρεπορτάζ του EviaZoom.gr έπαιξε στη τηλεόραση του Star Channel το απόγευμα της Δευτέρας (15-02-2016) σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Χαλκιδέου επιχειρηματία, Αργύρη Παζαρίδη στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου το μεσημέρι της Κυριακής κατά την διάρκεια του ερασιτεχνικού αγώνα της Γ' κατηγορίας Εύβοιας, Α.Ο ΑΡΗΣ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ-Α.Ο ΕΡΑΠΟΣ, όταν ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα...
 
Όπως θα δείτε στο βίντεο, η είδηση του EviaZoom.gr αναδημοσιεύτηκε καρέ καρέ, δείχνοντας παράλληλα και το site, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά και την Τασούλα Παπανικολάου, στην ενότητα "Το STAR παντού". 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ
"Πάγωσαν" παίκτες, φίλαθλοι, παράγοντες και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου το μεσημέρι της Κυριακής (14-02-2016) κατά την διάρκεια του ερασιτεχνικού αγώνα της Γ' κατηγορίας Εύβοιας, Α.Ο ΑΡΗΣ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ-Α.Ο ΕΡΑΠΟΣ, όταν ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων και γνωστός επιχειρηματίας, Αργύρης Παζαρίδης, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.
 
Επικράτησε πανικός! Άλλοι ούρλιαζαν, άλλοι έκλαιγαν, άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι! Με αυταπάρνηση δυο συμπαίκτες του και μια νοσηλεύτρια έπεσαν πάνω και κατάφεραν μετά απο επτά λεπτά να τον επαναφέρουν στην ζωή.
 
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ενώ ο αγώνας διακόπηκε.
 
Δείτε τι λέει ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Αγίου Ιωάννη, Κώστας Καλκούνης που ηταν στο γήπεδο:
 
"Αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο του Αγιαννη δεν υπάρχει. Στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου σε μια φάση απο αυτές που γίνονται σε κάθε παιχνίδι, παραλίγο να γίνει το μοιραίο, παραλίγο να είχαμε τραγωδία. Ο παίκτης του Εραπου Αργύρης Παζαρίδης έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και του γύρισε η γλώσσα. Με αυταπάρνηση δυο συμπαίκτες του και η νοσηλεύτρια η κ.Βούλα έπεσαν πάνω και κατάφεραν μετά απο επτα λεπτα να επαναφέρουν τον άνθρωπο στην ΖΩΗ.. ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ οπως σας το λέω. Ενα τεράστιο μπράβο, σώσατε εναν άνθρωπο"
 
Από τον Αρη Αγ. Ιωάννη εκδόθηκε και η πάρα κάτω ανακοίνωση:
 
Η διοίκηση , το προπονητικό team , οι παίκτες αλλά και όλοι οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας περαστικά στον παίκτη του Έραπου Παζαρίδη Αργύρη που χτύπησε σοβαρά σε μία ανύποπτη φάση του αγώνα. Ευτυχώς με την έγκαιρη επέμβαση των σωστών ανθρώπων και την άμεση έλευση του ασθενοφόρου όλα πήγαν καλά.Φίλε Αργύρη σε περιμένουμε να επιστρέψεις γερός και δυνατός πάλι στο γήπεδο να συνεχίσουμε τα υπόλοιπα 40 λεπτά του αγώνα. 
 
Η είδηση προκάλεσε σοκ σε όλη την Εύβοια. Ο Αργύρης Παζαρίδης διατηρεί στο κέντρο της Χαλκίδας, την επιχείρηση "ΡΟΡ ΑRT"  με είδη κομμωτηρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA