Λίλιαν Ζλακώνη: Η μεγάλη απούσα της βραδιάς! Την περίμεναν στο δημοτικό συμβούλιο να απαντήσει για τα έξοδα του Καρναβαλιού, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λίλιαν Ζλακώνη: Η μεγάλη απούσα της βραδιάς! Την περίμεναν στο δημοτικό συμβούλιο να απαντήσει για τα έξοδα του Καρναβαλιού, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας: Περίμεναν την Λίλιαν Ζλακώνη να απαντήσει για τα έξοδα του Καρναβαλιού, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ!
Εδώ η Λίλιαν, εκεί η Λίλιαν, πουθενά η Λίλιαν - Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Λίλιαν Ζλακώνη από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23-03-2016)...
 

Και ενώ όλοι περίμεναν την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ για να δώσει επιτέλους εξηγήσεις σχετικά με τα μεγάλα έξοδα του Καρναβαλιού Χαλκίδας, αλλά και να δώσει στη δημοσιότητα την αναλυτική λίστα με τις δαπάνες, εκείνη προτίμησε να είναι η μεγάλη απούσα της βραδιάς. 

Ο Χρήστος Παγώνης, ο οποίος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι ο Δήμος χάλασε 40-50 χιλιάδες ευρώ, τοποθετήθηκε στο τέλος της συνεδρίασης για το καρναβάλι, χωρίς όμως να πει νούμερα αυτή φορά.

Όπως θα δείτε ο δήμαρχος "έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας" ένω έκανε λόγο και για εκβιασμό από ΜΜΕ που έχυσαν πολύ μελάνι όπως είπε χαρακτηριστικά:  

"Πήραμε συγχαρητήρια από παντού για αυτό που έγινε, για τους χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν, για την οργάνωση και το θέαμα. Αμέσως χύθηκε πάρα πολύ μελάνι, πόσο στοίχισε, πόσο έκανε. Θα το μάθετε σε λίγο, δεν μείνει τίποτα κρυφό. Τα στοιχεία θα δοθούν στους δημοτικούς συμβούλους και στη δημοσιότητα. Μην ανησυχείτε! Τα νούμερα είναι πολύ μικρότερα από αυτά που γράφει ο καθένας, γιατί όπως είχα πει, δεν είναι δυνατόν να δημιουργούμε ειδήσεις, οι δημοσιογράφοι είναι να επισημαίνουν το γεγονός και να κάνουν σχόλια. Να δημιουργούν ειδήσεις όμως, αυτό είναι εμπόριο και εκβιασμός και αυτό η παρούσα δημοτική Αρχή δεν το αποδέχεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα - Αποκάλυψη: Πάνω από 150.000 ευρώ μας στοίχισε το καρναβάλι! Όργιο σπατάλης στο ΔΟΑΠΠΕΧ με απευθείας αναθέσεις! (ΦΩΤΟ)

ΔΟΑΠΠΕΧ: Πρόκληση! Ετήσια αμοιβή 20.000 ευρώ (!) σε συνεργάτιδα της Λίλιαv Ζλακώνη - 620.000 ευρώ έξοδα μέσα σε ένα τρίμηνο - Δείτε τα έγγραφα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA