Μιχάλης Τσοκάνης: Γιατί τον ευχαρίστησε δημόσια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας Εύβοιας; (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μιχάλης Τσοκάνης: Γιατί τον ευχαρίστησε δημόσια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας Εύβοιας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχάλης Τσοκάνης: Γιατί τον ευχαρίστησε δημόσια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλυφάδας Εύβοιας, κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης κοπής πίτας του Συλλόγου και παρουσία πλήθους κόσμου, ευχαρίστησε δημόσια τον Αρχισυντάκτη του EviaZoom.gr, Μιχάλη Τσοκάνη, ο οποίος πριν δυόμιση χρόνια περίπου, είχε ταξιδέψει στη Γλυφάδα, για να καλύψει το ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ) και να τραβήξει πλάνα από την βράβευση του Ιερέα του χωριού, Βασίλειου Ντελέκου που συμπλήρωσε τα 50 χρόνια Ιεροσύνης, παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδας - Τιμής ένεκεν ήταν η μαρμάρινη πλάκα που τοποθετήθηκε στο Ναό του χωριού μέσα σε μεγάλη συγκίνηση... 

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έπαιξε στα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά και εκκλησιαστικά πρακτορεία της χώρας, με αποτέλεσμα να διαβάσουν 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι για την βράβευση του Ιερέα και να μάθουν για το χωριό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας: (Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Τσοκάνης δεν ήταν παρών στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.) 
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλυφάδας Εύβοιας, Ανδρέας Φραντζής τόνισε για τον Μιχάλη Τσοκάνη:

"Το πιο σημαντικό που κάναμε κατά την διάρκεια της θητείας μας στο Διοικητικό Συμβούλιο, ήταν η βράβευση του ΠαπαΒασίλη μας που κρατάει ζωντανό το χωριό μας τόσα χρόνια και τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για όλα αυτά που έχει κάνει. Η βράβευση αυτή καλύφθηκε δημοσιογραφικά από τον αρχισυντάκτη του EviaZoom, τον κ. Τσοκάνη Μιχάλη, τον οποίο είχαμε προσκαλέσει στο χωριό μας. Ο κ. Τσοκάνης με την σειρά του προώθησε αυτή τη βράβευση σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά site και εκκλησιαστικά πρακτορεία της χώρας μας, με αποτέλεσμα να διαβάσουν 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι για την βράβευση του Παπαβασίλη μας και να μάθουν για το χωριό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το EviaZoom και τον Αρχισυντάκτη του."

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Φραντζής μίλησε για τον απολογισμό της θητείας του Συλλόγου. Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Λέων", έδωσαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές, ο Νίκος Μαυραγάνης, ο πρώην δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιάννης Μπουροδήμος κ.α.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA