Δήμος Χαλκιδέων: 5.184 ευρώ θα μας κοστίσει η διαμονή του Χρήστου Παγώνη και της υπόλοιπης αποστολής στη Γερμανία - Δείτε σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνουν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δήμος Χαλκιδέων: 5.184 ευρώ θα μας κοστίσει η διαμονή του Χρήστου Παγώνη και της υπόλοιπης αποστολής στη Γερμανία - Δείτε σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνουν (ΦΩΤΟ)

Δήμος Χαλκιδέων: 5.184 ευρώ θα μας κοστίσει η διαμονή του Χρήστου Παγώνη και της υπόλοιπης αποστολής στη Γερμανία - Δείτε σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνουν (ΦΩΤΟ)
Ο Χρήστος Παγώνης θα είναι ο επικεφαλής της αποστολής του Δήμου Χαλκίδεων που θα ταξιδέψει στη Γερμανία από 17-04-2016 εως 23-04-2016, στα πλαίσια υλοποίησης του Σχεδίου «GReen City I. H ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»...

Click for more: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο: Ζεμπίλης σε Παγώνη: «Κάνεις ταξιδάκια αναψυχής και διαμένεις σε πολυτελή ξενοδοχεία με τα λεφτά των Χαλκιδέων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι 11 συμμετέχοντες, μαζί με τον δήμαρχο Χαλκιδέων θα διαμείνουν σε πέντε δίκλινα και δύο μονόκλινα δωμάτια, στο τετράστερο ξενοδοχείο “Balance Hotel Leipzig Allte Messe 4*” για 6 νύχτες (άφιξη 17-04-2016, αναχώρηση 23-04-2016) με πρωινό στο ξενοδοχείο.

Τα συνολικά έξοδα για αυτό το ταξίδι είναι 5.184 ευρώ,(σ.σ. μόνο για διαμονή στο ξενοδοχείο) ενώ με απόφαση του Χ. Παγώνη υπεγράφη σύμβαση με το ταξιδιωτικό γραφείο με την επωνυμία «ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ», (με διακριτικό τίτλο «VIVI-VI TRAVEL»), που εδρεύει στην Χαλκίδα, οδός Αθηνάς, αριθμός 4

Δείτε έγγραφα και φωτογραφίες από το τετράστερο ξενοδοχείο “Balance Hotel Leipzig Allte Messe 4*", ένα από τα πολυτελέστερα και πιο πλήρη ξενοδοχεία που υπάρχουν στη Γερμανία:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA