Φρίκη στην Έξω Παναγίτσα: Σόκαρε το πανελλήνιο ο βιασμός του 5χρονου αγοριού από τον 13χρονο Ρουμάνο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρίκη στην Έξω Παναγίτσα: Σόκαρε το πανελλήνιο ο βιασμός του 5χρονου αγοριού από τον 13χρονο Ρουμάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η υπόθεση βιασμού του 5χρονου αγοριού στην Έξω Παναγίτσα με δράστη τον 13χρονο Ρουμάνο, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του...

Το ρεπορτάζ μετέδωσε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης το βράδυ της Παρασκευής (15-04-2016) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΒΙΝΤΕΟ
Ένα αγοράκι μόλις πέντε χρόνων έπαιζε αμέριμνο στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, μέχρι που έπεσε στην παγίδα ενός 13χρονου Ρουμάνου με αρρωστημένες ορέξεις. Αφού ξεμονάχιασε το παιδί σε ένα χωράφι, λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια του χωριού, το βίασε με απίστευτη αγριότητα.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
"Από τις φωνές του πεντάχρονου έσπευσαν στο σημείο κάτοικοι της περιοχής που αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 13χρονος δράστης , ο οποίος ομολόγησε στο τμήμα την αποτρόπαια πράξη του. Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτίας ανηλίκου" εξηγεί ο Μιχάλης Τσοκάνης.

Το άτυχο παιδάκι αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο επέστρεψε σπίτι του. Σε βάρος του 13χρονου που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ασκήθηκε ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης, όμως επιβεβαιώθηκε και αποκαλύφθηκε από το EviaZoom την Πέμπτη (14-04-2016), αφού η ΕΛ.ΑΣ δεν είχε εκδώσει πριν καμία σχετική ανακοίνωση για το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σοκ στην Έξω Παναγίτσα: 13χρονος Ρουμάνος βίασε σε χωράφι 5χρονο αγοράκι - Μετά την ομολογία συνελήφθησαν και οι γονείς!

Χαλκίδα: Δείτε το βίντεο του STAR για τον βιασμό του 5χρονου στην Έξω Παναγίτσα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA