Χαλκίδα: Δυσάρεστη εξέλιξη! Ώρες αγωνίας για τον 23χρονο ποδηλάτη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στη Δημάρχου Σκούρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δυσάρεστη εξέλιξη! Ώρες αγωνίας για τον 23χρονο ποδηλάτη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στη Δημάρχου Σκούρα (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Δυσάρεστη εξέλιξη! Ώρες αγωνίας για τον 23χρονο ποδηλάτη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στη Δημάρχου Σκούρα (ΦΩΤΟ)
Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου ποδηλάτη Χρήστου Παντελή, ο οποίος στις 4:10 το πρωί του Σαββάτου (02-04-2016) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, επί της οδού Δημάρχου Σκούρα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκτιναχθεί σε απόσταση δεκάδων μέτρων και να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο - Τον χτύπησε και δεύτερο όχημα ενώ ήταν πεσμένος!

Όλα έγιναν όταν ο 23χρονος επέστρεφε στο σπίτι του, στο Αφράτι, με το ποδήλατο του, το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου, αντί να σταματήσει και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Ο εφιάλτης όμως για τον 23χρονο συνεχίστηκε όταν λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ήταν πεσμένος στην άσφαλτο, τον χτύπησε και δεύτερο όχημα που οδηγούσε 45χρονη Χαλκιδέα η οποία ωστόσο σταμάτησε και ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Συντετριμμένη η 45χρονη είπε στους αστυνομικούς πως λόγω του σκότους δεν μπόρεσε να δει τον πεσμένο νεαρό.

Ο 23χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμι κατάσταση.

Την υπόθεση διευρευνά η Τροχαία Χαλκίδας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA