Χαλκίδα: Έγινε και αυτό! Η Λίλιαν Ζλακώνη δεν παραχωρεί το κολυμβητήριο για το Final 4 Κυπέλλου πόλο λόγω αυξημένης επικινδυνότητας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Έγινε και αυτό! Η Λίλιαν Ζλακώνη δεν παραχωρεί το κολυμβητήριο για το Final 4 Κυπέλλου πόλο λόγω αυξημένης επικινδυνότητας!

Έγινε και αυτό! Η Λίλιαν Ζλακώνη αρνείται να γίνει το Final-4 στη Χαλκίδα λόγω αυξημένης επικινδυνότητας!
Για λόγους ασφαλείας η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη ανακοίνωσε πως η Χαλκίδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει το Final-4 Κυπέλλου πόλο ανδρών, στο οποίο συμμετέχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη και Εθνικός!

Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το EviaZoom.gr, μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΚΟΕ ανακοινώθηκε πως η τελική φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα, σε συνεργασία του Δήμου με τον τοπικό ΝΟΧ. (Δείτε ΕΔΩ)

Δύο μέρες μετά, όμως, ο ΔΟΑΠΠΕΧ ανακοίνωσε πως για λόγους ασφαλείας δεν παραχωρεί το κολυμβητήριο για τις ανάγκες της διοργάνωσης!

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν τους αγώνες του FINAL FOUR Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης 2016, μεταξύ των ομάδων: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός Α.Ο. και Εθνικός ΟΦΠΦ - Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ο ΔΟΑΠΠΕΧ ανακοινώνει, ότι λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας των αγώνων, της εύκολης και μη... ελεγχόμενης επαρκώς προσβασιμότητας στο χώρο του κολυμβητηρίου, τη διασφάλιση λειτουργίας των προσφάτως ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου και της προστασίας τους από φθορές, ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ανακοινώνει ότι δεν παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, για την διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA