Χαλκίδα: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η είδηση με την πρόσκρουση του πλοίου στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η είδηση με την πρόσκρουση του πλοίου στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου, προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13-05-2016) το νέο απίστευτο ναυτικό ατύχημα που σημειώθηκε αργά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (13-05-2016) όταν φορτηγό πλοίο προσέκρουσε στην παλαιά γέφυρα του Ευρίπου κατά την διέλευση του με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο σημείο...

Το ρεπορτάζ μετέδωσε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ενώ δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Όπως είπε εύστοχα η Μάρα Ζαχαρέα, το βίντεο με την πρόσκρουση του πλοίου είναι για γέλια και για κλάματα! Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τα ξημερώματα του Σαββάτου (09-01-2016).
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Όπως σας ενημέρωσε το EviaZoom.gr, το ναυτικό ατύχημα έγινε στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν το φορτηγό πλοίο "ΜΑΔΑΡΕΣ" που ήταν έμφορτο με κάρβουνο δεν ευθυγραμμίστηκε σωστά με αποτέλεσμα να προσκρούσει στη γέφυρα και να προκληθούν υλικές ζημιές στο σημείο όπου προσέκρουσε το πλοίο, το οποίο ωστόσο δεν έχει υποστεί ρήγμα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί στο πλήρωμά του. 

Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 56χρονος καπετάνιος και προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας όπου λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Παράλληλα, ο 56χρονος, ο οποίος σημειώνεται πως δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, απέδωσε τα αίτια του ατυχήματος σε «ανθρώπινο λάθος».

Δείτε ξανά το ΒΙΝΤΕΟ με την πρόσκρουση του πλοίου:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA