Χαλκίδα: Δείτε τι λέει ο Αλέκος Ζαζόπουλος για την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο πανηγύρι - «Οι διοργανωτές ήταν νόμιμοι σε όλα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δείτε τι λέει ο Αλέκος Ζαζόπουλος για την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο πανηγύρι - «Οι διοργανωτές ήταν νόμιμοι σε όλα»

Το ''ντου'' που έκανε η οικονομική αστυνομία στα καταστήματα της Χαλκίδας για τον εντοπισμό τυχόν παραβατών, έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (25-07-2016) στον υπαίθριο χώρο του συνεργείου "my auto", έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων, (δείτε ΕΔΩ) που είχε μετατραπεί σε κέντρο διασκέδασης και ήταν κατάμεστο από τουλάχιστον 1.000 άτομα!

Κατά την διάρκεια έλεγχου που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (25-07-2016) σε προαύλιο χώρο συνεργείου αυτοκινήτων με την ονομασία "my auto" που βρίσκεται στο 3ο χλμ Χαλκίδας - Γλύφας, όπου γινόταν πανηγύρι ενόψει της εορτής της Αγίας Παρασκευής, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 269 αποδείξεις για φιάλες ποτού και για λουλούδια...

Στην εκδήλωση τραγουδούσε ο Βασίλης Τερλέγκας μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" σε σημερινό της δημοσίευμα, δεν υπήρχαν ιδιωτικά συμφωνητικά των διοργανωτών με τους καλλιτέχνες.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος έδωσε την δική του απάντηση για το θέμα. Ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι έγινε φορολογικός έλεγχος χωρίς να προκληθεί αναστάτωση και να διακοπεί το γλέντι, αφού οι ελεγκτές έκαναν διακριτικά τη δουλειά τους, και υποστηρίζει ότι είναι υπερβολικά όσα ακούστηκαν για «τρελό πάρτι» φοροδιαφυγής.

"Υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση και όλα ήταν οργανωμένα, όπως σε κάθε ανοιχτό χώρο που διοργανώνονται πανηγύρια'' είπε ο Αλέκος Ζαζόπουλος, που διευκρίνισε ότι σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. ''Το πανηγύρι έγινε παραμονή της Αγίας Παρασκευής γιατί γιόρταζε η μητέρα των διοργανωτών. Σκοπός ήταν να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και μέρος του να δοθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας για αγορά εξοπλισμού'' υποστήριξε ο τραγουδιστής και συνέχισε "Οι διοργανωτές ήταν νόμιμοι σε όλα! Είχαν υπογράψει με τους τραγουδιστές ιδιωτικά συμφωνητικά, στα οποία αναγράφονται οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Γλύφα Χαλκίδας: Έφοδος της Οικονομικής αστυνομίας σε πανηγύρι με τον Βασίλη Τερλέγκα! Δεν είχαν κόψει 269 αποδείξεις!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA