Χαλκίδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ καταθέτει μήνυση και αγωγή στη Λίλιαν Ζλακώνη για τις δηλώσεις της στο facebook (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ καταθέτει μήνυση και αγωγή στη Λίλιαν Ζλακώνη για τις δηλώσεις της στο facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ καταθέτει μήνυση και αγωγή στη Λίλιαν Ζλακώνη για τις δηλώσεις της στο facebook (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ, Παναγιώτης Χριστοδουλάκης μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr, τονίζοντας ότι την Δευτέρα (04-07-2016) θα υποβάλει μήνυση και αγωγή κατά της Αντιδημάρχου του Δήμου Χαλκιδέων και προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, για τις δηλώσεις (δείτε εδώ) που έκανε η ίδια στο facebook κατά του ΠΑΚΟΕ, με αφορμή τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σχετικά με τις ακατάλληλες παραλίες της Εύβοιας...

"Τα χρήματα που θα πάρουμε από την αγωγή θα τα καταθέσουμε για την δημιουργία μονάδας βελτίωσης βιολογικού καθαρισμού που υπολειτουργεί στη Χαλκίδα και είναι της κακιάς ώρας και ταυτόχρονα και για τα σκουπίδια που ακόμη ταλανίζουν την πόλη των Χαλκιδέων."

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι είπε ο Παναγιώτης Χριστοδουλάκης:

"Με την κ.Ζλακώνη επικοινωνήσαμε 28 του μήνα. Επικοινώνησε εκείνη μαζί μας και μας είπε επειδή είχαμε στις 20 Ιουνίου, εμείς στις 20 βγάλαμε τα αποτελέσματα για τις θάλασσες... Είχαμε στείλει ένα γράμμα στον δήμαρχο που του λέγαμε οτι ξέρετε, θέλουμε να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των θαλασσιών ερευνών που κάνουμε για τα θαλασσινά νερά, στις 20 Ιουνίου. Εμείς το δελτίο τύπου το βγάλαμε 30 Ιουνίου. Οι δειγματοληψίες δεν είχαν γίνει καν. Οι δειγματοληψίες για την Εύβοια έγιναν στις 23 Ιουνίου. 20 Ιουνίου λοιπόν στέλνουμε γράμμα, επικοινωνώ εγώ ο ίδιος με τον δήμαρχο. Το συνολικό ποσό της εκδήλωσης ήταν 8.000 ευρώ, στα οποία ο δήμαρχος, ο δήμος θα έβαζε μόλις τα 2.400 ευρώ. Τα υπόλοιπα ήταν από ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από το ΠΑΚΟΕ. Με παίρνει ο δήμαρχος τηλέφωνο την επόμενη μέρα στις 21 του μήνα και μου λέει αδυνατούμε να βάλουμε αυτά τα χρήματα έστω και τα 2.400 και δεν μπορούμε να το κάνουμε. Και του λέω δήμαρχε επειδή ακριβώς πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος, την εκδήλωση πρέπει να την κάνουμε, τα χρήματα όλα θα τα βάλει το ΠΑΚΟΕ, δεν θα βάλετε ούτε ένα ευρώ και συμφωνήσαμε να κάνουμε την εκδήλωση κάποια μέρα. Με πήρε μετά από μια εβδομάδα, στις 27 του μήνα η κ.Ζλακώνη και μου λέει δεν μπορεί να γίνει η εκδήλωση στη παραλία θα γίνει σε μια άλλη περιοχή, μου έδειξε και φωτογραφίες, εκεί στα Ευρίπεια του 2016.... Λέω πολύ ευχαρίστως και έχουμε προγραμματίσει με την κ.Ζλακώνη να γίνει στις 15 Ιουλίου, χωρίς ο δήμος να βάλει τίποτα.

Διαβάζουμε λοιπόν η κ.Ζλακώνη να λέει: Εκδικητικά λειτούργησε το ΠΑΚΟΕ στο δημο Χαλκιδέων επειδη αρνήθηκε να κάνει εκδηλωση στο στρογγυλό ,κόστους κάποιων χιλιάδων ευρω!!! Ετσι ελαφρά τη καρδια διακατεχόμενος απο συναισθήματα απόρριψης και εκδικητικότητας ο Χ υπεύθυνος της εκδήλωσης. Ποιος είναι ο Χ υπεύθυνος της εκδήλωσης; Τρελή είναι τελείως αυτή; Έτσι ακριβώς όπως σας το λέω θα το γράψετε. Έχουμε καταγράψει και την συζήτηση που έχουμε κάνει με την Ζλακώνη εγώ και την συζήτηση που έχω κάνει με τον δήμαρχο. Δωρεάν λοιπόν θα κάναμε μια εκδήλωση στο Δήμο Χαλκιδέων για να ενημερωθεί ο κόσμος για να παρακολουθήσει ένα καλλιτεχνικό συγκρότημα του ΠΑΚΟΕ και όλα τα άλλα τα περίπτερα με διάφορες δράσεις του ΠΑΚΟΕ. Δωρεάν, κανένα ευρώ δεν ζητήσαμε! Και γιαυτό το λόγο στην κ.Ζλακώνη θα υποβάλει την Δευτέρα μήνυση και αγωγή ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΚΟΕ. Τα χρήματα που θα πάρουμε από την αγωγή θα τα καταθέσουμε για την δημιουργία μονάδας βελτίωσης βιολογικού καθαρισμού που υπολειτουργεί στη Χαλκίδα και είναι της κακιάς ώρας και ταυτόχρονα και για τα σκουπίδια που ακόμη ταλανίζουν την πόλη των Χαλκιδέων."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σκληρή δήλωση της Λίλιαν Ζλακώνη κατά ΠΑΚΟΕ: «Λειτούργησε εκδικητικά επειδή αρνήθηκε να κάνει εκδήλωση στο στρογγυλό κόστους χιλιάδων ευρώ - Τον φόβο ας τον εχουν οι εκβιαστές...»


Ακατάλληλες παραλίες στην Εύβοια: Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ απαντά στον Φάνη Σπανό - «Μαϊμού οι γαλάζιες σημαίες! Για τον κ.Σπανό έπρεπε να βγάλουμε κατάλληλες όλες τις παραλίες! Δεν γίνεται αυτό κ.Σπανέ, πάρτε το χαμπάρι ότι πια τελείωσαν τα παιχνίδια των σκοπιμοτήτων και των δολιοφθορών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Έσκασε η «βόμβα»! Βρέθηκαν ακατάλληλα νέρα για κολύμβηση σε Αλυκές, Κουρέντι, Παπαθανασίου, Μπούρτζι, Ερέτρια και Άγιο Μηνά - Σε ποιες περιοχές είναι ακατάλληλο για πόσιμο το νερό - Δείτε τα αποτελέσματα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA