Νέα Δημοκρατία: «Έντονη ανησυχία για τα κρούσματα ελονοσίας σε 12 δήμους της χώρας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα Δημοκρατία: «Έντονη ανησυχία για τα κρούσματα ελονοσίας σε 12 δήμους της χώρας»

Η Νέα Δημοκρατία ρωτάει αν υπάρχει κυβέρνηση και εμείς ρωτάμε αν υπάρχει Δήμαρχος Χαλκιδέων και Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας...

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα κρούσματα ελονοσίας στη χώρα, μετά και την είδηση πως 12 δήμοι, ανάμεσα τους και ο Δήμος Χαλκιδέων, έχουν μπει σε καραντίνα:

«Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες, ότι 12 δήμοι της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας, λόγω ελονοσίας. Ήδη, υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αιμοδοσία. Ο αρμόδιος Υπουργός αποφεύγει να τοποθετηθεί ο ίδιος. Την ίδια ώρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ζητήσει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, εγκαλώντας τον για αδυναμία έγκαιρης πρόληψης, καθώς και για σοβαρές δυσλειτουργίες. Με όλα αυτά διαμορφώνεται μια ζοφερή εικόνα για τη χώρα μας. Και το ερώτημα είναι: Υπάρχει Κυβέρνηση; Τι κάνει ο πρωθυπουργός;», αναφέρει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σε «καραντίνα» η Χαλκίδα λόγω ελονοσίας: Αποκλεισμός από οποιαδήποτε αιμοδοσία για 6 μήνες - Δείτε ποιες περιοχές βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό - Οδηγίες προς ταξιδιώτες και πολίτες αν εμφανίσουν πυρετό - Μεγάλες οι ευθύνες του Δήμου και της Περιφέρειας!

 
Σοκ: Σε «καραντίνα» ο Δήμος Χαλκιδέων λόγω ελονοσίας - Σε προσωρινό αποκλεισμό οι κάτοικοι, εργαζόμενοι και επισκέπτες από οποιαδήποτε αιμοδοσία!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA