Θρίλερ με απόπειρα απαγωγής δυο μικρών παιδιών στη Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θρίλερ με απόπειρα απαγωγής δυο μικρών παιδιών στη Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό με απόπειρα απαγωγής 2 μικρών παιδιών και μάλιστα μέρα μεσημέρι και σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας έλαβε χώρα στη Γλυφάδα... 

ΒΙΝΤΕΟ
Περίπου στις δυόμιση το μεσημέρι τα δύο ανήλικα παιδάκια, ηλικίας 9 και 12 ετών, έφυγαν από το σπίτι για να πάνε στη θεία τους, που ήταν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου Βουλιαγμένης, σε απόσταση λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια.

Ξαφνικά, πριν περάσουν τον δρόμο, εμφανίζεται από το πουθενά μία γυναίκα γύρω στα 55 έτη, μελαμψή με μωβ φουστάνι. Η γυναίκα αγκαλιάζει το 9χρονο και το σπρώχνει προς τον δρόμο.

Πριν συνέλθουν από το σοκ τα δύο παιδάκια, εμφανίζεται ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια. Η γυναίκα πάει να ανοίξει την πόρτα, ενώ το παιδάκι αρχίζει να κλωτσά και ο αδερφός του να φωνάζει βοήθεια.

Για καλή τους τύχη ένας άνδρας που ήταν εκεί δίπλα και πότιζε τον κήπο του, είδε τι γινόταν και άρχισε και ο ίδιος να φωνάζει για βοήθεια.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε, άφησε το αγοράκι και μπήκε μέσα στο βαν. Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους, τα παιδιά έτρεξαν πίσω από το βαν που -κατά σύμπτωση- πήγαινε προς το μέρος που ήταν το σπίτι της θείας τους, η οποία είχε ήδη βγει στο δρόμο και τα περίμενε.

Έκπληκτη, είδε πρώτα ένα λευκό βαν να περνά με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια τα παιδιά από πίσω να φωνάζουν «αυτοί είναι».

Μέχρι τα παιδάκια να της εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται, το βαν είχε εξαφανιστεί. Η θεία τους ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε αμέσως κάνοντας εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.


Πληροφορίες: STAR

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA