Εύβοια: Ανοχύρωτη πόλη η Χαλκίδα που «βούλιαξε» από τα πρωτοβρόχια! Ποτάμια οι δρόμοι από το μπουρίνι και τα βουλωμένα φρεάτια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Ανοχύρωτη πόλη η Χαλκίδα που «βούλιαξε» από τα πρωτοβρόχια! Ποτάμια οι δρόμοι από το μπουρίνι και τα βουλωμένα φρεάτια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία: «Βούλιαξε» η Χαλκίδα! Ποτάμια οι δρόμοι από το μπουρίνι και τα βουλωμένα φρεάτια (ΦΩΤΟ)
Βενετία θύμισε η Χαλκίδα το πρωί της Πέμπτης (22-09-2016) από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε την πόλη...

Όπως σας είχε ενημερώσει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει από χθες (21-09-2016) με έκτακτο δελτίο για την μεταβολή του καιρού, ωστόσο δεν πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα, με αποτέλεσμα η Χαλκίδα να μοιάζει με ανοχύρωτη πόλη.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και προκλήθηκαν πολλά προβλήματα, ενώ τα ορμητικά νερά λίγο έλειψε να εισέλθουν μέσα σε ισόγεια καταστήματα και σπίτια καθώς πολλά φρεάτια ήταν βουλωμένα.
Πολλοί ήταν οι πολίτες που τηλεφωνούσαν στο Δήμο Χαλκιδέων για να στρέψει την προσοχή του στο συγκεκριμένο πρόβλημα, κάνοντας λόγο για αντιμετώπιση που παραπέμπει σε πολίτες… δεύτερης κατηγορίας.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ιδιοκτήτης επιχείρησης στην οδό Αρεθούσης, Γιώργος Μπαρόλας, ο οποίος έγραψε "Η Χαλκίδα αλλάζει...γίνεται Βενετία! Μπράβο στον Δήμο μας που δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα!".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA