«Ξέφυγε» ο Μπακογιάννης: Δείτε γιατί εξαπέλυσε επίθεση στη δημοσιογράφο του Alpha Κατερίνα Ακριβοπούλου - «Άξιος ο μισθός σας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Ξέφυγε» ο Μπακογιάννης: Δείτε γιατί εξαπέλυσε επίθεση στη δημοσιογράφο του Alpha Κατερίνα Ακριβοπούλου - «Άξιος ο μισθός σας»

«Ξέφυγε» ο Μπακογιάννης: Δείτε γιατί εξαπέλυσε επίθεση στη δημοσιογράφο του Alpha Κατερίνα Ακριβοπούλου - «Άξιος ο μισθός σας»
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε μέσω facebook, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης κατά της γνωστή δημοσιογράφου του Alpha Κατερίνα Ακριβοπούλου...

Αιτία να «εξαγριωθεί» ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν το ακόλουθο κείμενο που ανήρτησε στο facebook η δημοσιογράφος:

"Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακεϊκο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέϊκο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο ...Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει και η Despina Tsante".

Μη μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό του, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε μέσω facebook, με σκληρά λόγια, κατά της δημοσιογράφου:

"Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Katerina Akrivopoulou

ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω... όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι." έγραψε ο Περιφερειάρχης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA