Κακός χαμός στο Επιμελητήριο Εύβοιας: Συνελήφθησαν Λιονάκης και Λαλανίτης μετά από άγριο καυγά - Κρατούμενοι και οι δύο στο ΑΤ Χαλκίδας - Αποκλειστικές δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κακός χαμός στο Επιμελητήριο Εύβοιας: Συνελήφθησαν Λιονάκης και Λαλανίτης μετά από άγριο καυγά - Κρατούμενοι και οι δύο στο ΑΤ Χαλκίδας - Αποκλειστικές δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακός χαμός στο Επιμελητήριο Εύβοιας: Συνελήφθησαν Λιονάκης και Λαλανίτης μετά από άγριο καυγά - Κρατούμενοι και οι δύο στο ΑΤ Χαλκίδας - Αποκλειστικές δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Εύβοιας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28-09-2016) όπου χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα...

Αφορμή για "τιναχτεί" στον αέρα η συνεδρίαση στάθηκε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στο πρόεδρο Γιάννη Λιονάκη και τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γιάννης Λαλανίτη, όταν ο τελευταίος ζήτησε με έντονο ύφος να συζητηθεί ένα θέμα προ ημερησίας διάταξης και ο πρόεδρος αρνήθηκε.

Κουβεντα στη κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο Γιάννης Λιονάκης κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει τον Γ.Λαλανίτη από την αίθουσα. 

Ωστόσο μόλις κατέφθασαν οι αστυνομικοί ο Γιάννης Λαλανίτης τους δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του προέδρου, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν και να συλληφθούν και οι δυο.

Οδηγήθηκαν στο ΑΤ Χαλκίδας, όπου παραμένουν κρατούμενοι μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (29-09-2016) όπου θα μεταφερθούν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας, για να περάσουν από Αυτόφωρο.

Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά το μέλος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Γιάννης Μαραγκός ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου. Δείτε τι λέει.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Μαραγκός είπε τα εξής: "Εχτές στο Επιμελητήριο ήταν μια άτυχη στιγμή πιστεύω για τον κ. Λαλανίτη. Μπορεί να είχε δίκιο μέχρι κάποια στιγμή αλλά μετά από ένα σημείο και μετά το δίκιο του το έχασε. Ο κ.Λαλανίτης είχε ζητήσει μια προημερησίας διάταξη συζήτηση, ο πρόεδρος του ζήτησε να έρθει γραπτώς το αίτημα όπως ορίζει ο κανονισμός και από κει και πέρα ο κ.Λαλανίτης δεν άφησε να γίνει η συνεδρίαση, έγινε παρακώλυση της συνεδρίασης. Ο πρόεδρος του έκανε την σύσταση ως όφειλε βάση του κανονισμού και του ζήτησε να βγει εκτός της αίθουσας. Ο κ.Λαλανίτης δεν δέχτηκε να βγει εκτός της αίθουσας και λόγω ότι δεν άφηνε να γίνει η συνεδρίαση ο πρόεδρος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. Στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν και οι δυο. Απ΄ότι γνωρίζω θα πάνε σήμερα στο αυτόφωρο. Αργά το βράδυ που μίλησα με τον πρόεδρο ήταν ακόμη στο τμήμα."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA