Χαλκίδα: Με αίμα βάφτηκε η Ληλαντίων! Οργή και δάκρυα για τον θάνατο του Γιώργου Γκάβαλη - Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο που σκοτώθηκε ο 36χρονος μοτοσυκλετιστής! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Με αίμα βάφτηκε η Ληλαντίων! Οργή και δάκρυα για τον θάνατο του Γιώργου Γκάβαλη - Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο που σκοτώθηκε ο 36χρονος μοτοσυκλετιστής!

Χαλκίδα: Με αίμα βάφτηκε η Ληλαντίων! Οργή και δάκρυα για τον θάνατο του Γιώργου Γκάβαλη - Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο που σκοτώθηκε ο 36χρονος μοτοσυκλετιστής!
Το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 36χρονο Γιώργο Γκάβαλη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, (δείτε ΕΔΩ) συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την Εύβοια - Το μεγάλο λάθος οδηγού διερχόμενου αυτοκινήτου, του στοίχισε τη ζωή - Δείτε αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από το σημείο που έχασε την ζωή του ο νεαρός μοτοσυκλετιστής - Η κηδεία του θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (06-09-2016) στον Ιερό Ναο του Αγίου Νικολάου, στα Ψαχνά

Ο 36χρονος Γιώργος Γκάβαλης από τα Ψαχνά, έχασε την ζωή του σε εφιαλτικό τροχαίο με την μηχανή του που σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (04-09-2016) στην οδό Ληλαντίων, στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων "ΑΦΟΙ Οικονόμου".

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και στο ακόλουθο βίντεο, υπάρχουν παντού κηλίδες αίματος στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 36χρονος, ενώ κάποιος άφησε και ένα αναμμένο κόκκινο κερί για να τιμήσει την μνήμη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 36χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής όταν προσπάθησε να αποφύγει μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο ΙΧ που βρέθηκε ξαφνικά στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η μηχανή να ανατραπεί και ο οδηγός της να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Χαλκίδα: Θρήνος για το 36χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του! (ΦΩΤΟ)
Ο Γιώργος Γκάβαλης διέμενε στα Ψαχνά και ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το παλικάρι που «διψούσε» για ζωή, δεν είναι πλέον κοντά τους.

Δείτε εικόνες από το τόπο του δυστυχήματος:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA