ΠΑΟ - ΓΣ Κύμης 92-52: Βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΠΑΟ - ΓΣ Κύμης 92-52: Βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Παναθηναϊκός προβληματίστηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, υποδεχόμενος την Κύμη, οι «πράσινοι» για τρεις περιόδους κυριάρχησαν, φθάνοντας στη νίκη με 92-52, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία στην 4η αγωνιστική της Basket League...

Ουσιαστικά οι «πράσινοι» έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση απέναντι στους νεοφώτιστους. Αρχικά πάτησαν απότομα γκάζι προκειμένου να διασφαλίσουν μια διαφορά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασαν ταχύτητα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Κύμη προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους «πράσινους» αφού ξεκίνησε το ματς με... εξωπραγματικά ποσοστά! Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 4/5 δίποντα και 4/4 τρίποντα (!) με αποτέλεσμα να πάρει και προβάδισμα με 20-16. Σε εκείνο το σημείο ο Πασκουάλ κάλεσε τάιμ άουτ και όλο το ματς άλλαξε μορφή! Ο Παναθηναϊκός έσφιξε στην άμυνα, σταμάτησε να δίνει σουτ με καλές προϋποθέσεις και έτσι ήρθε ένα σερί 14-0 με το οποίο «καθάρισε» την υπόθεση της νίκης και το μόνο που έκανε στη συνέχεια ήταν να ανοίγει την ψαλίδα στο σκορ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πάτησαν απότομα το πόδι στο γκάζι και... άγγιξαν με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου το ρεκόρ τη σεζόν 2007-08 όταν και είχαν πετύχει 39 πόντους σε ματς με την Ολυμπιάδα Πατρών. Πάντως και οι 35 πόντοι που σημείωσαν αποδεκνύει τον επιθετικό πλουραλισμό που υπήρχε με τους Παππά και Καλάθη να ηγούνται σε εκείνο το διάστημα και να έχουν από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Το σκορ του ημιχρόνου θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο, αλλά υπήρξε ένα «νεκρό τρίλεπτο» όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν... σκόραρε με τίποτα. Παρόλα αυτά έκλεισε το πρώτο μισό του αγώνα έχοντας 12/16 δίποντα και 9/14 τρίποντα! Ενώ παράλληλα είχε και 16 ασίστ, οι τέσσερις εκ των οποίων από τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν ωσεί παρών στο παρκέ του ΟΑΚΑ, αφού στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 2 πόντους με 1/6 σουτ εντός πεδιάς, 2 λάθη και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 35-25, 59-32, 74-41, 92-52 

 Πληροφορίες: Gazzeta.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA