Δείτε βίντεο από την φονική έκρηξη στα everest - Τι απαντά η εταιρεία - Θρήνος για την Βασιλική Παραστατίδου μητέρα 2 παιδιών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δείτε βίντεο από την φονική έκρηξη στα everest - Τι απαντά η εταιρεία - Θρήνος για την Βασιλική Παραστατίδου μητέρα 2 παιδιών

Τραγική κατάληξη (δείτε ΕΔΩ) είχε η ισχυρή έκρηξη που έγινε στις 09.20 στο κατάστημα everest στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου - Από διαρροή σε φιάλες οξυγονοκόλλησης πιθανότατα η φονική έκρηξη

Στο υπόγειο του καταστήματος υπήρχε η κουζίνα και το λογιστήριο του καταστήματος. Η Βασιλική Παραστατίδου που ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος είναι 42 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες μητέρα δυο παιδιών! 

Η έρευνα της Πυροσβεστικής συνεχίζεται, καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι την στιγμή της έκρηξης στο υπόγειο πραγματοποιούσε θερμές εργασίες ένας ψυκτικός, ο οποίος είχε μαζί του φιάλες για την οξυγονοκόλληση και φέρεται να αντιλήφθηκε διαρροή στις φιάλες, στη συνέχεια φλόγα και αμέσως έτρεξε έξω στον κόσμο φωνάζοντας να απομακρυνθεί.

ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, πέντε άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Γεννηματά και 401

Σημειώνεται, επίσης, ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένα άτομα πήγαν σε φαρμακείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο everest προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
 
Η ανακοίνωση των Everest

Mε βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.
Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της. Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος.


Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA