Παράδειγμα προς μίμηση: Δημοτικοί σύμβουλοι ανάγκασαν τον αντιδήμαρχο να τους αναφέρει αναλυτικά τα έξοδα για το καρναβάλι - Μόνο στη Χαλκίδα δεν συμβαίνει! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παράδειγμα προς μίμηση: Δημοτικοί σύμβουλοι ανάγκασαν τον αντιδήμαρχο να τους αναφέρει αναλυτικά τα έξοδα για το καρναβάλι - Μόνο στη Χαλκίδα δεν συμβαίνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε 25.000 ευρώ δεν δάπανησε ο Δήμος Λουτρακίου -Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για το μοναδικό "Λουτρακιώτικο Καρναβάλι", ενώ για τους Αγίους Θεοδώρους δόθηκαν 15.000 €΄, με τους δημοτικούς συμβούλους να ζητούν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, να τους αναφέρει αναλυτικά τα έξοδα, όπως και έγινε...

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο, αλλά είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ που ενώ έχουν ξοδέψει πολλά περισσότερα χρήματα, δεν έπραξαν το ίδιο, όπως όφειλαν στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα οι συνολικές δαπάνες για το Θαλασσινό Καρναβάλι, με αποτέλεσμα να έχουν πλήρη μεσάνυχτα οι δημότες.

Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει και για αυτό βέβαια έχει τεράστια προσωπική ευθύνη ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης. Τα ίδια ισχύουν και για τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό που δήλωσε ότι η Π.Ε. Εύβοιας θα συνδράμει με το ποσό των 40.000 ευρώ, χωρίς να δώσει όμως αναλυτικά στοιχεία.

Παράδειγμα προς μίμηση είναι φυσικά και για τους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων και ειδικά του ΔΟΑΠΠΕΧ, οι οποίοι εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων και παντελώς αδιάφοροι, λες και τα χρήματα που θα δαπανηθούν προέρχονται από τις δικές τους τσέπες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Στη συνέχεια δόθηκε στη δημοσιότητα και το έγγραφο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA