Πολύνεκρο τροχαίο: Η 26χρονη Κατερίνα είχε μετακομίσει στη Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πολύνεκρο τροχαίο: Η 26χρονη Κατερίνα είχε μετακομίσει στη Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της! (ΦΩΤΟ)

Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά βρήκε τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο τροχαίο της Κύμης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (22-07-2017) - Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ...

Click for more: Με αυτό το τζιπ σκοτώθηκαν τα τρία νεαρά άτομα στη Παραλία Κύμης - Συγκλονιστικές εικόνες! (ΦΩΤΟ)

Click for more: Εύβοια: Πανελλήνιο σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στη Παραλία Κύμης - Τα πρόσωπα της τραγωδίας και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)


Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και στην τοπική κοινωνία της Πύλου από όπου και καταγόταν η 26χρονη. Είναι κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος, Θοδωρή Χαραμαρά.
Ο πατέρας της 26χρονης...

Η άτυχη κοπέλα είχε μετακομίσει στη Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο Καραβά ο οποίος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Εκείνος σώθηκε και είναι ανάμεσα στους δύο τραυματίες.
Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη… Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA