Πρόεδρος Football League για ΑΟ Χαλκίς: «Δεν πλήρωσε ούτε το παράβολο για την εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόεδρος Football League για ΑΟ Χαλκίς: «Δεν πλήρωσε ούτε το παράβολο για την εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο»

Στην ΕΡΤ Σερρών μίλησε τη Δευτέρα (21-08-2017) ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος τόνισε πως ο ΑΟ Χαλκίς δεν πλήρωσε ούτε το παράβολο για την εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο...

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος υποστήριξε ότι ο ΑΟ Χαλκίς παραιτήθηκε από την πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σχετικά με την αποβολή 8 ομάδων της Β' Εθνικής λόγω έλλειψης άδειας, εκτιμώντας επίσης ότι δεν έχει και τα λεφτά αφού δεν κατέθεσε την απαραίτητη εγγυητική επιστολή, ώστε να παίξει στα μπαράζ ανόδου.

«Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες να είναι βιώσιμες. Θα γίνει μπαράζ μεταξύ Δόξας - ΑΕ Καραϊσκάκης και να δούμε πότε θα γίνει. Ο Ιωνικός έχει παραιτηθεί από το Διαιτητικό και από ό,τι έμαθα και η Χαλκίδα.

Η Χαλκίδα ή ο Ιωνικός που δεν έχουν 300 χιλιάδες ευρώ, επιθυμούν να ανέβουν και να πέσουν οι δικές μας ομάδες;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA