Χαλκίδα: Αυτό είναι το κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο φανοποιείο του 39χρονου - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αυτό είναι το κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο φανοποιείο του 39χρονου - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αποκάλυψε από χθες αποκλειστικά το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της σύλληψης του νεαρού Ευβοιώτη που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φανοποιείο σε περιοχή που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα, κοντά στο Βασιλικό - Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το κλεμμένο αυτοκίνητο που φυλάσσεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας...
 
Πρόκειται για 39χρονο φανοποιό που συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, μάρκας Hyundai, το οποίο βλέπετε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν μια εβδομάδα από τον Κορυδαλλό Αττικής, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του είχε τοποθετήσει στο όχημα σύστημα εντοπισμού, το λεγόμενο GPS, το οποίο οδήγησε τους αστυνομικούς στο φανοποιείο του 39χρονου.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο φανοποιείο και εντόπισαν το κλεμμένο όχημα, το οποίο όμως ήταν διαλυμένο, καθώς έλειπαν οι πόρτες, τα παράθυρα και άλλα ανταλλακτικά.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το κλεμμένο αυτοκίνητο που φυλάσσεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας:
Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του φανοποιείου που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα πως το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής καθώς είναι η αρμόδια για την συγκεκριμένη κλοπή.

Τελικά μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος και για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη φανοποιείου λίγο έξω από τη Χαλκίδα - Κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε διαλυμένο μέσω GPS στο φανοποιείο που διατηρεί!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA