Τραγικό τροχαίο στη Λιανή Άμμο: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής Αλέξανδρος Τσότσος - Πως έγινε η μοιραία σύγκρουση έξω από το ζαχαροπλαστείο «Γουναρόπουλος» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγικό τροχαίο στη Λιανή Άμμο: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής Αλέξανδρος Τσότσος - Πως έγινε η μοιραία σύγκρουση έξω από το ζαχαροπλαστείο «Γουναρόπουλος» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θρήνος για τον 21χρονο μοτοσικλετιστή Αλέξανδρο Τσότσο που σκοτώθηκε σε εφιαλτικό τροχαίο που σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης (21-09-2017) στη Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου, στη Λιανή Άμμο, έξω από το ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Γουναρόπουλου...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μοιραίο έγινε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος ανιψιός του επιχειρηματία, Δημήτρης Γουναρόπουλος, εισήλθε στο δρόμο για να στρίψει προς Χαλκίδα και συγκρούστηκε με την διερχόμενη μοτοσικλέτα του 21χρονου που κατευθυνόταν προς Αρτάκη. 

ΒΙΝΤΕΟ
Από την σφοδρή πρόσκρουση βρήκε τραγικό θάνατο ο 21χρονος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού, Αλέξανδρος Τσότσος. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας μόλις κατέφθασαν οι συγγενείς του. 
Ο άτυχος Αλέξανδρος Τσότσος...

Ο 29χρονος οδηγός συνελήφθη, ωστόσο με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.  

Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε η σύζυγος και το παιδί του. 
Έξω από το ζαχαροπλαστείο «Γουναρόπουλος» έγινε η μοιραία σύγκρουση...

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA