Απαγωγή Λεμπιδάκη: Απελευθερώθηκε ο επιχειρηματίας μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας - Έχουν συλληφθεί σχεδόν όλοι από τους απαγωγείς (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Απελευθερώθηκε ο επιχειρηματίας μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας - Έχουν συλληφθεί σχεδόν όλοι από τους απαγωγείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από έξι μήνες ομηρίας, απελευθερώθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης...
 
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (02-10-2017) αστυνομικοί της Κρήτης έκαναν έφοδο σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο όπου κρατείτο ο Κρητικός επιχειρηματίας και τον απελευθέρωσαν.

Η έφοδος της Αστυνομίας έγινε μετά από εβδομάδες παρακολουθήσεων, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν τοποθετηθεί θερμικές κάμερες, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό ρίσκο για την ασφάλεια του ομήρου, χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν οι απαγωγείς του.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, αλλά εξαιρετικά αδυνατισμένος.

Τι δήλωσε ο Νίκος Τόσκας

Για «μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας» έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Λεμπιδάκη, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.

«Η Αστυνομία είχε τις πληροφορίες, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει», επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως το «σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος είναι σώος και βρίσκεται κοντά στους δικούς του».

Όπως είπε ο Ν.Τόσκας, οι πρώτη κίνηση του Κρητικού επιχειρηματία ήταν να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς. «Είναι αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του», συμπλήρωσε και τόνισε πως:
«Η άμεση απελευθέρωση και η άμεση σύλληψη είναι μεγάλες επιτυχίες για την Ελληνική Αστυνομία. Όλοι θα θέλαμε να έχει τελειώσει πιο πριν αυτή η ιστορία, αλλά αποφεύγαμε βεβιασμένες κινήσεις. Έπρεπε να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή, σε συνεργασία με την οικογένεια, ώστε να διασφαλιστεί η ζωή του», είπε ο Υπουργός και κατέληξε πως «οι 8 από τους απαγωγείς είναι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας και ο άνθρωπος είναι ελεύθερος χωρίς να δοθούν λύτρα».

Τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία έδωσε μέσω Twitter ο Πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι,
«οραμά μας είναι μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική στους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA