Νέα Λάμψακος: Επεισοδιακό «λουκέτο» στο Vavel Club - Καταγγελίες για τραμπουκισμούς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Νέα Λάμψακος: Επεισοδιακό «λουκέτο» στο Vavel Club - Καταγγελίες για τραμπουκισμούς!

Οριστικό «λουκέτο» μπήκε στην επιχείρηση «Vavel Club» που είχε ανοίξει εδώ και λίγους μήνες στην οδό Πυτιούσης 85, στη Νέα Λάμψακο...

Το «λουκέτο» μάλιστα ήταν επεισοδιακό, καθώς, για λόγους που δεν έχουν γνωστοποιηθεί έως τώρα, υπήρξε άγρια διαμάχη της οικογένειας Λιάτη που νοίκιαζε την επιχείρηση, με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου.

Την ίδια ώρα η οικογένεια Λιάτη -ανάμεσα τους και ο τραγουδιστής, Γιώργος Λιάτης-, εξέδωσε καταγγελτική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, σημειώθηκαν «τραμπουκισμοί, ψευτοτσαμπουκάδες και νταϊλίκια» , όπως αναφέρουν σε βάρος τους, ενώ τονίζεται πως: «Δυστυχώς για σοβαρούς λόγους που διακυβεύουν και βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, την προσωπικότητα και την σωματική ακεραιότητα του καθενός από τις 25 οικογένειες που αποτελούσαν την ομάδα μας, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να κόψουμε κάθε επαφή με τους εκμισθωτές της επιχείρησης...». Η ανακοίνωση καταλήγει υπογραμμίζοντας πως «η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.»

Επισημαίνεται, ότι ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος οι ιδιοκτήτες του ακινήτου ώστε να περιγράψουν και τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην όλη υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Λιάτη:

«Τίτλοι Τέλους για το VAVEL CLUB στη Νέα Λάμψακο.

Καταβάλλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να στήσουμε ένα χώρο διασκέδασης στα πρότυπα της εποχής που διανύουμε με καλή μουσική, καθαρά ποτά, ύφος και ήθος! Ο κόσμος και οι φίλοι μας το αναγνώρισαν, μας στήριξαν και τους ευχαριστούμε πολύ.

Δυστυχώς για σοβαρούς λόγους που διακυβεύουν και βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, την προσωπικότητα και την σωματική ακεραιότητα του καθενός από τις 25 οικογένειες που αποτελούσαν την ομάδα μας, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να κόψουμε κάθε επαφή με τους εκμισθωτές της επιχείρησης.

Οι τραμπουκισμοί, οι ψευτοτσαμπουκάδες και τα νταϊλίκια δεν συνάδουν με τις αρχές μας! Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες».

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA