Υπόθεση κοκαΐνης στη Χαλκίδα: «Ψώνιζα κόκα μόνο για δική μου χρήση...», λέει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που κατηγορείται για διακίνηση! Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους! Δείτε τι λέει ο δικηγόρος του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση κοκαΐνης στη Χαλκίδα: «Ψώνιζα κόκα μόνο για δική μου χρήση...», λέει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που κατηγορείται για διακίνηση! Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους! Δείτε τι λέει ο δικηγόρος του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλύψεις και αποκλειστικές δηλώσεις για το κύκλωμα κοκαϊνης που έχει «ταράξει» τα νερά της Χαλκίδας...

Ανάμεσα στα άτομα που κατηγορούνται ότι έκαναν διακίνηση κοκαϊνης στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας είναι και 34χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί εστιατόριο στη περιοχή της Νεάπολης.

Ο γνωστός Ευβοιώτης οδηγήθηκε στον Ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους, να εμφανίζεται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, έως την διεξαγωγή της δίκης.

Ο ίδιος υποστήριξε στη απολογία του ότι αγόραζε κοκαϊνη για δική του χρήση και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έκανε διακίνηση.

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπάκας, ο οποίος εκπροσώπησε και την σύντροφο του επιχειρηματία που κατηγορείται για προμήθεια ναρκωτικών, αλλά και ένα Αλβανό που κατηγορείται από την ΕΛ.ΑΣ για κλοπές στη δεύτερη εγκληματική οργάνωση. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε τι λέει στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA