Αποκάλυψη για τη σύλληψη Μιχελή: Ο Χρήστος Παγώνης κατήγγειλε τον γνωστό επιχειρηματία που συνελήφθη για μη αδειοδότηση εργασιών στη Πλαζ «Αστέρια»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη για τη σύλληψη Μιχελή: Ο Χρήστος Παγώνης κατήγγειλε τον γνωστό επιχειρηματία που συνελήφθη για μη αδειοδότηση εργασιών στη Πλαζ «Αστέρια»!

Νέα αποκάλυψη για τη σύλληψη Μιχελή που θα συζητηθεί...

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) στελέχη του Λιμεναρχείου Χαλκίδας συνέλαβαν τον Άγγελο Μιχελή στις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (21-04-2018) για εργασίες που γίνονταν στη πλαζ «Αστέρια», χώρο που διατηρεί ως επιχείρηση ο γνωστός Χαλκιδέος επιχειρηματίας.

Όπως είχαμε γράψει, προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας, η οποία ανέφερε ότι γίνονται διάφορες εργασίες στη πλαζ «Αστέρια» χωρίς να έχει δοθεί η ανάλογη άδεια από τον ΟΛΝΕ, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο στελέχη του Λιμεναρχείου για να διενεργήσουν έλεγχο.

Παρόλο τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία, -που βρίσκονταν στο χώρο-, ότι οι εργασίες αυτές είναι νόμιμες και ότι υπήρχε άδεια, αυτή ωστόσο δεν χορηγήθηκε εκείνη την στιγμή στους Λιμενικούς, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Λίγη ώρα αργότερα ο Άγγελος Μιχελής αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ο ΟΛΝΕ «έδωσε» τον Παγώνη

Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας (ΟΛΝΕ) ανέφερε στο EviaZoom.gr ότι «ουδέποτε υπογράφηκε σχετική απόφαση από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αντίθετα μετά από καταγγελίες που έφταναν ως την περασμένη Δευτέρα στον ΟΛΝΕ από ιδιώτες και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, δηλώθηκε στην επιχείρηση ότι θα προηγηθεί έλεγχος - αυτοψία για την ορθή τήρηση των όσων προβλέπει η σύμβαση-μετά από δημοπρασία-για την χρήση των χώρων παραχώρησης». 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΟΛΝΕ:

«Σχετικά με το περιστατικό διακοπής εργασιών που έλαβε χώρα στις 21/4/2018 στην επιχείρηση με την επωνυμία «Αστέρια», ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας αναφέρει τα εξής:

Εισήγηση του Τομέα Ανάπτυξης του ΟΛΝΕ σε Δ.Σ. που έλαβε χώρα δια περιφοράς, έθετε υπόψη μελέτη της συγκεκριμένης επιχείρησης για έγκριση εργασιών. Ουδέποτε υπογράφηκε σχετική απόφαση από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντίθετα μετά από καταγγελίες που έφταναν ως την περασμένη Δευτέρα στον ΟΛΝΕ από ιδιώτες και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, δηλώθηκε στην επιχείρηση ότι θα προηγηθεί έλεγχος - αυτοψία για την ορθή τήρηση των όσων προβλέπει η σύμβαση-μετά από δημοπρασία-για την χρήση των χώρων παραχώρησης.

Ο Οργανισμός προχώρησε άμεσα στη σύσταση επιτροπής ελέγχου η οποία όμως δεν έχει ολοκληρώσει την έκθεσή της.

Το Δ.Σ. αφού ολοκληρωθεί η δουλειά της επιτροπής, προσανατολίζεται να ζητήσει τη συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας του αρμόδιου Υπουργείου, καθώς εντοπίζονται ασάφειες στο σχετικό Νόμο, σύμφωνα και με τις γνωμοδοτήσεις των δικηγόρων του Οργανισμού.

Βούληση της παρούσας διοίκησης είναι η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας στους χώρους αρμοδιότητας και ευθύνης της, αλλά η εφαρμογή και η τήρηση της νομιμότητας αποτελεί συνθήκη απαράβατη για ένα δημόσιο οργανισμό κοινής ωφέλειας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA