Δικαστήρια Χαλκίδας: Προφυλακίστηκε ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Προφυλακίστηκε ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας βρέθηκε ξανά την Παρασκευή (13-04-2018) ο 65χρονος άνδρας που σκότωσε με καραμπίνα τον 70χρονο αδελφό του, Κώστα Καντιδάκη, στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (10-04-2018) στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας, στη θέση Διονυσάτου...

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού. 

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την έξοδο του 65χρονου αλλά και δηλώσεις του δικηγόρου του, Θανάση Τάρτη.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο 65χρονος ταξιδεύοντας από την Θεσσαλονίκη που διαμένει μόνιμα, έφτασε στη Μαγούλα Ερέτριας και πήγε έξω από το σπίτι του θύματος όπου μόλις βγήκε έξω, τον εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο πυροβολώντας τον στο κεφάλι από τα 5 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του δράστη βρισκόταν στη περιοχή και προσπάθησε να τον εμποδίσει, δίχως όμως να τα καταφέρει ενώ ήταν εκείνος που κάλεσε την αστυνομία.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Δολοφονία στη Μαγούλα Ερέτριας: «Έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών ο εντολέας μου», λέει ο δικηγόρος του 65χρονου που σκότωσε τον αδελφό του - Δείτε τι λένε κάτοικοι και αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας ο 65χρονος για την αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Το θύμα είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την αστυνομία ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας: Ήρθε από την Θεσσαλονίκη ο 65χρονος και τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι του - Κληρονομικές διαφορές πίσω απο το άγριο έγκλημα με θύμα τον 70χρονο Κώστα Καντιδάκη!
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA