Στα Δικαστήρια Χαλκίδας ο 65χρονος για την αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Το θύμα είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την αστυνομία ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας ο 65χρονος για την αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Το θύμα είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την αστυνομία ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας οδηγήθηκε την Τετάρτη (11-04-2018) ο 65χρονος άνδρας που σκότωσε με καραμπίνα τον 70χρονο αδελφό του, Κώστα Καντιδάκη, στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (10-04-2018) στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας, στη θέση Διονυσάτου...

Click for more: Εύβοια: Αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας: Ήρθε από την Θεσσαλονίκη ο 65χρονος και τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι του - Κληρονομικές διαφορές πίσω απο το άγριο έγκλημα με θύμα τον 70χρονο Κώστα Καντιδάκη!

Με συνήγορο τον Θανάση Τάρτη ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον Εισαγγελέα να απολογηθεί τελικά το πρωί της Παρασκευής (13-04-2018).

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία είχε ενημερωθεί από το θύμα αλλά και από τον γιο του δράστη για τις προθέσεις του 65χρονου. Συγκεκριμένα ο 70χρονος είχε ενημερώσει την αστυνομία εδώ και καιρό ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του.
Έξω από αυτό το σπίτι έγινε η δολοφονία...

Ο καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος εξερχόμενος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, υποστήριξε για την πράξη του ότι «ήταν η κακιά στιγμή» και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Ο 65χρονος φέρεται να είχε κληρονομικές διαφορές με τον 70χρονο αδελφό του και χθες ταξιδεύοντας από την Θεσσαλονίκη που διαμένει μόνιμα, έφτασε στο χωριό και πήγε έξω από το σπίτι του θύματος όπου μόλις βγήκε έξω, τον εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο πυροβολώντας τον στο κεφάλι από τα 5 μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του δράστη βρισκόταν στη περιοχή και προσπάθησε να τον εμποδίσει, δίχως όμως να τα καταφέρει ενώ ήταν εκείνος που κάλεσε την αστυνομία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA