Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Άρειο Πάγο για τις αναρτήσεις του Εισαγγελέα στο facebook | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Άρειο Πάγο για τις αναρτήσεις του Εισαγγελέα στο facebook

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε η υπόθεση με τις αναρτήσεις του Εισαγγελέα στο facebook (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ)...

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικά με αναρτήσεις του Αντεισαγγελέα Ανδρέα Καραφλού στο facebook, ο οποίος στη προσωπική του σελίδα, μεταξύ άλλων, έκανε και προσβλητικά σχόλια για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό. 

Άμεση ήταν η παρέμβαση και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η οποία διέταξε έρευνα σε δύο επίπεδα σε πειθαρχικό και σε ποινικό.

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr στη τελευταία ανάρτηση του ανέφερε ο Εισαγγελέας:

«Προκαλεί εντύπωση η άσκηση δίωξης εξπρές στον Μπαρμπαρούση...Τελικά η δικαιοσύνη είναι πολλές φορές σε διατεταγμένη υπηρεσία... κρίμα για ένα θεσμό που δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος όπως επιβάλλεται...»

Επίσης καταφέρθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου με αφορμή τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ για το ονοματολογικό.

Δεν δίστασε μάλιστα να κοινοποιήσει μια δημοσίευση που απεικονίζει τον Πρωθυπουργό της χώρας να κάνει μια χειρονομία με τα γεννητικά του όργανα απαντώντας έτσι δήθεν στο αίτημα του ελληνικού λαού για το όνομα.

Σε άλλη ανάρτηση παλι τον χαρακτηρίζει Ανθέλληνα.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε δελτίο τύπου του ανακοινώνει πως:

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών.

Διευκρινίζει ότι «φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA