Η EVIAZOOM ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ : " ΖΟΥΣΕ ΤΥΡΡΑΝΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ". ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η EVIAZOOM ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ : " ΖΟΥΣΕ ΤΥΡΡΑΝΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ". ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Η EVIAZOOM ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΥΛΟΥ. - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.- ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ
ΤΟΝ ΤΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ - ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
Ο 58χρονος Χαλκιδέος Νίκος Παύλου περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε στο σπίτι του την Κυριακή 5 Αυγούστου το μεσημέρι, από τους αφόρητους πόνους λίγο πριν ξεψυχήσει έπεσε στην μπλε τζαμαρία που βλέπετε και το δράμα του έλαβε τέλος.

Ο Νίκος Παύλου ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο Χαλκίς ( αμυντικός ) και όπως είπε ο φίλος του Αντώνης Αυλωνίτης δέσποζε στην άμυνα.
Χωρισμένος στα 58 του χρόνια, έμενε στο σπίτι του αδερφού του, βρέθηκε απένταρος, χωρίς δουλειά, χωρίς συμπαράσταση και ευτυχώς που υπήρχαν κάποιοι που τον ζούσαν μέχρι τώρα.
Περνούσε και ερωτική απογοήτευση!
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να έχει ψυχολογικά προβλήματα με αποκορύφωση να βάλει φωτιά στον ίδιο του τον εαυτό.
Συμπέρασμα : Ξεγραμμένος από το κοινωνικό κράτος.
Μέγα υπεύθυνο για ακόμη μία αυτοκτονία.
Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 6 Αυγούστου.
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του σπιτιού της κολάσεως του Νίκου και βίντεο από μαρτυρίες των ανθρώπων που τον είδαν με φλόγες.
Καταγγέλνουν ακόμα τον Δήμο Χαλκιδέων ότι δεν έχει καθαριστεί το σπίτι από τα αίματα και υπάρχει έντονη δυσοσμία, ενώ υπάρχουν και μωρά στην γειτονιά.
Επίσης δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή ποδοσφαίρου Αντώνη Αυλωνίτη που ήταν φίλος και συμπαίχτης με τον Νίκο Παύλου και μας εξηγεί τι δράμα περνούσε.
 

ΒΙΝΤΕΟ Α - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ Β - ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA