Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΥΜΗΣ & ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΥΜΗΣ & ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΦΩΤΟ

"Έχουμε καιρό για την Εύβοια" δήλωσε ο Άδωνις
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας για το μέλλον των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου.
Στο τραπέζι με τον Άδωνι Γεωργιάδη κάθισαν ο Υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, οι Δήμαρχοι Νίκος Μανώλης και Δημήτρης Θωμάς, φορείς, Δημοτική αντιπολίτευση αλλά και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων της Εύβοιας.
Ο Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι δεν είναι στις άμεσες προθέσεις του να αλλάξει κάτι στα Νοσοκομεία της Εύβοιας, τονίζοντας ότι είναι η τελευταία περιοχή της Επικράτειας προς εξέταση.
Ήταν αόριστος για το μέλλον των Νοσοκομείων και τα βρήκε σκούρα με την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Εύβοιας, που εκπροσωπούσε ο ο Πρόεδρος Αντώνης -Πάρις Σώτος και ο Αντιπρόεδρος Αλκιβιάδης Βόσσος.
Συγκεκριμένα ο κ.Σώτος ανέφερε ότι τα Νοσοκομεία θα καταρρεύσουν από μόνα τους γιατί δεν θα έχουν προσωπικό καθ΄ότι μόνο από τις συνταξιοδοτήσεις στο τέλος του ΄13 φεύγουν 11 ιατροί συνολικά από αυτά.
Η απάντηση που πήρε από τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν "θα φέρουμε από τους 120 γιατρούς που υπηρετούν στο Υπ. Παιδείας και θα μεταταχθούν" κάτι που ενόχλησε τον Πρόεδρο, ο οποίος πήρε τον λόγο λέγοντας με απορία "ότι δεν φτάνουν γιατί που θα πρωτοπάνε αυτοί, αφού oι ανάγκες μόνο για Ιατρούς στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ είναι 6000 και για νοσηλευτές 20.000", πάιρνοντας την αστεία απάντηση του Υπουργού "μήπως θέλεις να τους απολύσουμε;"
Ο κ. Σώτος συνέχισε λέγοντας "μην βάζεις κουβέντες στο στόμα μου που δεν είπα" και ενώ οι τόνοι είχαν ανέβει, ο Υπουργός άρχισε να μιλάει για την πολιτική της ΕΕ για την Υγεία και πόσο θα αλλάξει η χώρα με την νέα ευρωπαϊκή της πορεία.....

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή, όπως λέει και η ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA