ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡ ΡΕΣΤΗΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡ ΡΕΣΤΗΣ

Toν δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας, Βίκτωρας Ρέστης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά από τρίωρη συνεδρίαση για το θέμα της προφυλάκισής του.

Μετά την 4ωρη απολογία του, ακολούθησε μία πρωτοφανής σε χρονική διάρκεια σύσκεψη των αρμόδιων αρχών, και τελικά μετά από τρεις ώρες, ελήφθη ομόφωνα η απόφαση για προφυλάκιση του εφοπλιστή, Βίκτωρ Ρέστη, μιας και θεωρείται από τις δικαστικές αρχές ύποπτος φυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστικές αρχές έκριναν πως η επιστροφή των χρημάτων από τον κ. Ρέστη δεν δηλώνει έμπρακτη μεταμέλεια, ενώ το μέγεθος των επιχειρηματικών του δράσεων είναι τόσο μεγάλο που κρίνουν πως μπορεί να διαπράξει και νέα αδικήματα.

Μαραθώνια ήταν η απολογία του εφοπλιστή Β. Ρέστη στην ανακρίτρια για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Το ποσό που επέστρεψε ο Β. Ρέστης έφτασε στα 6,2 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία 5,8 εκ.ευρώ ήταν το κεφάλαιο και το υπόλοιπο τόκοι
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο μεγαλοεπιχειρηματίας υποστήριξε:
- Πως ποτέ δεν ιδιοποιήθηκε το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ

- Κατέβαλε το κεφάλαιο και τους τόκους του δανείου για λόγους ηθικής τάξης, με επιφύλαξη να τα διεκδικήσει από το νόμιμο αποδέκτη του δανείου Α. Πάλλη

Το ποσό που επέστρεψε ο Β. Ρέστης έφτασε στα 6,2 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία 5,8 εκ.ευρώ ήταν το κεφάλαιο και το υπόλοιπο τόκοι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA