ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΟ 4ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΟ 4ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ - ΦΩΤΟ

Το πέτρινο σχολείο της Αμαρύνθου, «ξαναζωντάνεψε» μεσούντος του Καλοκαιριού, όχι από τις χαρούμενες παιδικές φωνές, αλλά από τις μελωδίες του 4ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Αμαρύνθου.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου τέσσερις πολυφωνικές και βραβευμένες χορωδίες, του Αυλωναρίου, των Μεγάρων, της Αταλάντης και της Αμαρύνθου έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας για σχεδόν τρεις ώρες.
Η μεικτή πολυφωνική χορωδία Αμαρύνθου ιδρύθηκε το 1999, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα μαέστρος είναι ο κ. Γ. Γερογιάννης ο οποίος εκπαιδεύει τα 30 περίπου μέλη της. Το δε ρεπερτόριο της χορωδίας είναι ευρύ.
Στο 4ο Χορωδιακό φεστιβάλΑμαρύνθου ερμήνευσε οκτώ τραγούδια, τα οποία είναι: «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα», «πιο καλή η μοναξιά», «αν θυμηθείς το όνειρό μου», «του μικρού βοριά», «φωνάζουν οι γειτόνοι», «τώρα που πας στην ξενιτιά», «το πέλαγο», «μην κλαις». Με την σόλο ερμηνεία της ξεχώρισε η υψίφωνος Άννα Μπιλάλη και η Αρετή Ορλανδάτου.
Το 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας ο οποίος συνεχάρη τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Αμαρύνθου για τις εξαιρετικές εκδηλώσεις που διοργανώνει και για τις βραβεύσεις που αποσπά τη μία μετά την άλλη η Χορωδία Αμαρύνθου. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Ερέτριας θα είναι αρωγός στις πρωτοβουλίες και στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA