ΧΑΛΚΙΔΑ : ΤΑ «ΠΡΩΤΑΚΙΑ» ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

ΧΑΛΚΙΔΑ : ΤΑ «ΠΡΩΤΑΚΙΑ» ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ - ΦΩΤΟ

Το πρωί της Τετάρτης11 Σεπτεμβρίου, άκουσαν το πρώτο τους κουδούνι ως μαθητές της Α΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα «πρωτάκια» (γεννηθέντα το 2007) παιδιά οικογενειών δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλκιδέων, παρέλαβαν την πρώτη τους σχολική τσάντα (μαζί με τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και γραφική ύλη).
Σε μια προσπάθεια των υπευθύνων του Δήμου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου να στείλουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη πραγματικότητα.
Ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης μαζί με την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ Τασούλα Ψυχογιού, καλωσόρισαν τα νεαρά μέλη στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα και τα ενθάρρυναν στο καινούργιο ξεκίνημά τους, αυτό μιας μακράς περιόδου της σχολικής.
Με τα παιδικά χαμόγελα να είναι η απόδειξη ότι οι ευχές για «δύναμη» και «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά» μπορούν να βγουν αληθινές.

Την προσπάθεια στήριξαν τα βιβλιοπωλεία «Αλφαβητάρι», Βαρδακώστα, «Έμπνευση», Ζεμπίλη, «Ίαμβος», Λιάσκου, Παπαποστόλου, Περγάμαλη Αφοι, Περγάμαλη Δημήτρη, Σιακανδάρη, «Στόχος», «Φοίβος» και το πολυκατάστημα «Jumbo».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ