Χαλκίδα : Καταδικάστηκε αστυνομικός "κλεφτρόνι" της Ασφάλειας! Τσέπωσε κινητό τηλέφωνο από 15χρονο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Χαλκίδα : Καταδικάστηκε αστυνομικός "κλεφτρόνι" της Ασφάλειας! Τσέπωσε κινητό τηλέφωνο από 15χρονο!

Αρχιφύλακας της Ασφάλειας Χαλκίδας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για κλοπή κινητού τηλεφώνου από 15χρονο αγόρι
Αθωώθηκε ο δεύτερος αστυνομικός
Βαριά καμπάνα εισέπραξε ο Χαλκιδέος Αστυνομικός από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο.
Το συμβάν πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2009 στην Χαλκίδα, όταν ο Αρχιφύλακας και ένας αστυνομικός έτρεξαν να συλλάβουν μία παρέα παιδιών που έκαναν γκράφιτι σε τοίχους και την ώρα της καταδίωξης έπεσε από τον έναν 15χρονο το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο κατέληξε τελικά στα χέρια ενός περαστικού.
Εκείνος το παρέδωσε στον συγκεκριμένο Αρχιφύλακα, αλλά ξαφνικά το τηλέφωνο έκανε φτερά..
Η οικογένεια του 15χρονου μήνυσε τους δύο αστυνομικούς για κλοπή και εναντίον τους είχε σχηματιστεί δικογραφία, με τον αρχιφύλακα να αρνείται όλα αυτά τα χρόνια ότι έκλεψε το κινητό.
Τέσσερα χρόνια μετά η υπόθεση εκδικάσθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας και ο αρχιφύλακας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός αθωώθηκε.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ