Κάρυστος : Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του eviazoom - Η 34χρονη δολοφόνησε τον σύζυγο της και σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Κάρυστος : Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του eviazoom - Η 34χρονη δολοφόνησε τον σύζυγο της και σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του!

Ένα ακόμη συγκλονιστικό ρεπορτάζ του eviazoom επιβεβαιώθηκε λίγους μήνες αργότερα.
Η υπόθεση έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο.
Ένας 45χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Κόμιτο Καρύστου και ενώ όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για αυτοκτονία, το eviazoom είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται για δολοφονία.
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 45χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο, στο σπίτι του στο Κόμιτο Καρύστου.
Ο 45χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, είχε βρεθεί στην κρεβατοκάμαρα με τραύμα στον κρόταφο και ένα πιστόλι δίπλα του, το βράδυ της 14ης Μαρτίου, από τη σύζυγό του, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο 45χρονος αυτοκτόνησε για υχολογικούς λόγους, ωστόσο στην πορεία την έρευνας και σε συνδυασμό με κάποιες αντιφάσεις της συζύγου, προέκυψε ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, στάλθηκε στον εισαγγελέα τον Ιούνιο του 2013 και στις 9 Δεκεμβρίου η 34χρονη σύζυγος κλήθηκε από τον ανακριτή, στον οποίο αρνήθηκε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.
Ωστόσο τα στοιχεία που προέκυψαν ήταν εις βάρος της και έτσι διατάχθηκε η προφυλάκισή της.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ