Σοκ στην Αρτάκη : 43χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό! - Συγκλονίζει το σημείωμα του αυτόχειρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Σοκ στην Αρτάκη : 43χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό! - Συγκλονίζει το σημείωμα του αυτόχειρα (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 43χρονου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου BEL AIR HOTEL, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λόγω των μεγάλων οικονομικών και ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου και βούτηξε στο κενό
Οι αστυνομικοί βρήκαν το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας
Δείτε που έγινε η αυτοκτονία

Το θλιβερό γεγονός σημειώθηκε χθες (5/1) στις 18.30 το απόγευμα στην Νέα Αρτάκη.
Ο 43χρονος βρισκόταν στο ξενοδοχείο που διατηρούσε και χωρίς να γίνει αντιληπτός από την οικογένεια του, ανέβηκε στην ταράτσα και χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στην ζωή του.
Τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό ο αδερφός του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σημείωμα του 43χρονου άνδρα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviazoom, αναφέρει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ( όπως χρέη στην εφορία κ.λ.π.), τα ψυχολογικά και προσωπικά προβλήματα που ήρθαν με τον καιρό, αναφέροντας μέσα στο σημείωμα και λεπτομέρειες που ερευνά η αστυνομία.
Η αυτοκτονία του 43χρονου άνδρα βύθισε σε πένθος την σύζυγο του, τον αδερφό του με τον οποίο συνεργάζονταν στο ξενοδοχείο, τους γονείς του και ολόκληρη την Εύβοια, μιας και ο 43χρονος επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα πασίγνωστος σε όλο τον Νομό.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ