Μάγκας ο Ηρακλής Ψαχνών στα Χανιά! - Βίντεο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Μάγκας ο Ηρακλής Ψαχνών στα Χανιά! - Βίντεο

Χρυσό βαθμό απέσπασε ο Ηρακλής Ψαχνών στα Χανιά για το πρώτο ματς που ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Το παιχνίδι πάντως δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και μάλλον η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη αφού ελάχιστες ήταν οι φορές που οι δύο ομάδες κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές φάσεις στις δύο εστίες.
Το πρώτο μέρος κύλησε ουσιαστικά χωρίς κάποια κλασική φάση από τον Α.Ο Χανιά και τον Ηρακλή Ψαχνών με την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 67΄ να κάνει το 1-0 όταν μετά από σέντρα του Μανωλά ο Λουκίνας με κεφαλιά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αθανασόπουλο.
Ο Ηρακλής Ψαχνών απάντησε στην καλή φάση του Α.Ο Χανιά στο 77΄με φάουλ του Πατσατζόγλου που απέκρουσε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος, ενώ οι γηπεδούχοι αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 88΄μετά το κόρνερ του Βαλλιάνου.

ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (73' Βαλλιάνος), Καμπλιώνης (56' Μπουντόπουλος), Μανωλάς, Λουκίνας (82' Γωνιωτάκης), Τσάτσος, Κονσταντίνοβ.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμόνσι (56' Στουρνάρας), Πατσατζόγλου, Ντάνιελ (25' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Τσούτσης (68' Ντελέκος), Κρητικός.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA