Πάτρα: Απάτη με δίδυμα αδέλφια βγαλμένη από... ταινία! Δύο πληρώνονταν, ένας δούλευε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πάτρα: Απάτη με δίδυμα αδέλφια βγαλμένη από... ταινία! Δύο πληρώνονταν, ένας δούλευε!

Δεν ξάφρισε μόνο τα ταμεία ένας διευθυντής στην Πάτρα αλλά διόρισε και το δίδυμο αδελφό του, ο οποίος δεν πάτησε το πόδι του ποτέ στην υπηρεσία καθώς ο ίδιος έπαιζε και τους δύο... ρόλους!
Σκηνές απείρου κάλλους θα εκτυλιχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στις δικαστικές αίθουσες της Πάτρας, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει υψηλόβαθμος υπάλληλος πρώην καποδιστριακού Δήμου, όμορου προς το Δήμο Πατρέων – συνενώθηκε με την πρωτεύουσα της Αχαΐας με την εφαρμογή του Καλλικράτη.
Οπως γράφει το patrastimes, ο υπάλληλος που επί Καποδιστριακών ημερών στον όμορο Δήμο είχε διατελέσει διευθυντής σε ίδρυμα, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ξάφρισε σχεδόν οτιδήποτε έμπαινε στα ταμεία του ιδρύματος από την καταβολή διδάκτρων. Ο υπάλληλος φέρεται να έκοβε τιμολόγια – αντί για αποδείξεις πληρωμής – στο όνομα της γυναίκας του και τα λεφτά αντί να τα βάζει στο ταμείο, τα έβαζε στην τσέπη του. Αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η στιγμή όπου ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί και ο δίδυμος αδελφός του κατηγορουμένου διευθυντή καθώς οι δυο τους μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό. Τον δίδυμο λοιπόν ο υψηλόβαθμος υπάλληλος φρόντισε να τον προσλάβει ως υποδιευθυντή στο Δημοτικό φορέα στον οποίο κατείχε θέση διευθυντή δίνοντάς του μάλιστα μισθό 1000 ευρώ. Φυσικά ο δίδυμος δεν εμφανιζόταν ποτέ στη δουλειά, καθώς ανάλογα με το ποιον από τους δυο ζητούσαν, ο διευθυντής μεταμορφωνόταν στο ανάλογο πρόσωπο και... "έπαιρνε" κάθε φορά το όνομα και τη θέση που έπρεπε...

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA