Χαλκίδα: Νέες ταινίες σας περιμένουν στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ MOVIETONE! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Νέες ταινίες σας περιμένουν στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ MOVIETONE!

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - AMERICAN HUSTLE
του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ
με τους Τζένιφερ Λόρενς, Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ, Μπράντλεϊ Κούπερ
ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - evia eidhseis - ευβοια ειδησεις
Υπόθεση:
Η ταινία «Οδηγός Διαπλοκής», τοποθετημένη στο σαγηνευτικό κόσμο ενός από τα πλέον παράξενα σκάνδαλα της δεκαετίας του ’70, αφηγείται την ιστορία του πανέξυπνου απατεώνα Ίρβιν Ρόζενφελντ (Κρίστιαν Μπέιλ), ο οποίος μαζί με την εξίσου γοητευτική και πανούργα συνεταίρο του Σίντνεϊ Πρόσερ (Έιμι Άνταμς), αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν αχαλίνωτο πράκτορα του FBI, τον Ρίτσι ΝτιΜάσιο (Μπράντλεϊ Κούπερ) για να παγιδεύσουν άλλους απατεώνες, μαφιόζους και πολιτικούς, που επιδιδόταν σε μια σειρά από παράνομες δραστηριότητες. Ο ΝτιΜάσιο τους ωθεί στον κόσμο διαμεσολαβητών εξουσίας του Τζέρσεϊ και της μαφία, έναν κόσμο τόσο επικίνδυνο όσο και μαγευτικό. Ο Τζέρεμι Ρένερ είναι ο Κάρμιν Πολίτο, ένας παθιασμένος, ανήσυχος, πολιτικός άρχοντας του Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος παγιδεύεται εν μέσω απατεώνων και Ομοσπονδιακών. Η απρόβλεπτη σύζυγος τού Ίρβινγκ, Ρόζαλιν (Τζένιφερ Λόρενς) ίσως είναι εκείνη που θα κινήσει τα νήματα και θα ανατρέψει τα πάντα.
 
ΩΡΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ:  22.00
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - AUGUST: OSAGE COUNTY
του Τζον Γουέλς
με τους Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Σαμ Σέπαρντ, Τζούλιετ Λιούις, Τζούλιαν Νίκολς, Γιούαν Μακγκρέγκορ, Μπένεκτιτ Κούμπερμπαχ, Κρις Κούπερ, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ
 
Υπόθεση:
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Τρέισι Λετς, το οποίο έχει ανέβει και στο Μπρόντγουεϊ. Η ιστορία εξετάζει διάφορες οπτικές της ενδοοικογενειακής παθογένειας, με χιούμορ και η συγκίνηση.
 
ΩΡΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ:  19.15
ΜΠΕΛ & ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ
ΔΥΟ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
του Νικολά Βανιέ
με τους Φελίξ Μποσουέ, Τσέκι Καριό, Μεχντί Ελ Γκλαουί, Μαργκό Σταελιέ, Ντιμίτρι Στόροτζ, Αντρέας Πίτσμαν

Υπόθεση:

Η ιστορία που σημάδεψε την παιδική ηλικία μιας ολόκληρης γενιάς παιδιών έχει στην καρδιά της δύο ξεχωριστούς πρωταγωνιστές - ένα 6χρονο αγόρι, τον Σεμπάστιαν και την Μπελ ένα αδέσποτο σκύλο - που ζουν στις Άλπεις.
Ο μικρός Σεμπάστιαν ζει με τον παππού του και τα αδέλφια του καθώς η μητέρα του πέθανε μετά τον τοκετό.

ΩΡΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ(ΜΟΝΟ ΣΑΒ-ΚΥΡ):  17.00

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA