Ο Κώστας Μπακογιάννης στη Χαλκίδα: "Προτεραιότητα μου οι νέοι άνθρωποι και η πάταξη της ανεργίας" - ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Κώστας Μπακογιάννης στη Χαλκίδα: "Προτεραιότητα μου οι νέοι άνθρωποι και η πάταξη της ανεργίας" - ΒΙΝΤΕΟ

Από την Χαλκίδα επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, για να σηματοδοτήσει την μεγάλη αξία που έχει ο Νομός.  
"δουλειές, δουλειές, δουλειές.. το μεγαλύτερο ζήτημα που μας απασχολεί είναι η ανεργία"

ΒΙΝΤΕΟ
Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε σήμερα τη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις αυτοδιοίκητικές εκλογές του Μαίου. 
Έφτασε στη Χαλκίδα περίπου στις 9 το πρωί και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο θανάση Ζεμπίλη, τον Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο και στη συνέχεια μετέβη στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας, όπου είχε αλλεπάλληλα ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Βουρδάνο. 
Το μεσημέρι ο κ.Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους, ανοίγωντας τα χαρτιά του για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας
Όπως είπε, επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία από την Χαλκίδα, για να σηματοδοτήσει την μεγάλη αξία που έχει ο Νομός.
"Για μένα η προεκλογική εκστρατεία είναι επένδυση στο μέλλον, πιστέυω στους επόμενους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε γερές βάσεις , σωστά θεμέλια για το μέλλον.
Δεν αρνούμαι την κομματική προέλευση, ουδείς έχει προκύψει από παρθενογένεση, αλλά στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράνε κόμματα.
Προσπαθώ να επιλέξω νέους ανθρώπους στο συνδυασμό μου, που έχουν όρεξη για δουλειά και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο που γίνονταν τις προηγούμενες εκλογές.
Η "περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε εθνικό ακόμα και σε ευρωπαΪκό επίπεδο, αρκεί να υπάρχει σχέδιο και νομίζω οτί μπορούμε να φτάσουμε στο ζητούμενο για βελτίωση ποιότητα ζωής των κατοίκων...
Δουλειές, δουλειές, δουλειές.. το μεγαλύτερο ζήτημα που μας απασχολεί είναι η ανεργία"
Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε γνωστό ότι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες για την Στερεά Ελλάδα θα ανακοινωθούν μέχρι τα μέσα Μάρτη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA