Ωρωπός: Ληστεία σε τράπεζα με άρωμα... τρομοκρατίας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Ωρωπός: Ληστεία σε τράπεζα με άρωμα... τρομοκρατίας!

Συναγερμός στην Ασφάλεια και την Αντιτρομοκρατική, μετά από τη ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στον Ωρωπό.
Οι δράστες επέλεξαν να χτυπήσουν στο μισάωρο της αλλαγής βάρδιας των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που περιπολούν την περιοχή, δρώντας ανενόχλητοι.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, δυο ένοπλοι μαυροφορεμένοι άντρες με κράνοι εισέβαλαν στο υποκατάστημα και, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τους υπαλλήλους και τους πελάτες, πήραν από τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο το συνολικό ποσό των 300.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα, που εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα εγκαταλελειμμένη σε ερημική τοποθεσία.
Ο τρόπος με τον οποίο ενήργησαν και ο καλός σχεδιασμός έχει σημάνει συναγερμό στις διωκτικές αρχές, αφού παρουσιάζει ομοιότητες με παλαιότερες ληστείες με λεία μεγάλα χρηματικά ποσά, σε απομακρυσμένα -από τον αστικό ιστό- υποκαταστήματα τραπεζών, που έχουν αποδοθεί από την ΕΛΑΣ σε φερόμενα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ