Πολιτικά: Εργοστάσιο έγινε στάχτη! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πολιτικά: Εργοστάσιο έγινε στάχτη! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ και Βίντεο 
Το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στα Πολιτικά Εύβοιας.
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά και σε άλλα εργοστάσια. 

Η ηγεσία της Πυροσβεστικής διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Εύβοιας, που αναφέρει ότι δεν υπήρχε πετρέλαιο στα πυροσβεστικά οχήματα για να μετακινηθούν.

ΒΙΝΤΕΟ
Η εφιαλτική πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στις 16.00 περίπου το μεσημέρι, σε εργοστάσιο βιομηχανίας ρητίνης Κ. Δ. Γιαννακός, στην περιοχή των Πολιτικών και στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 9 υδροφόρα.

Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που οι καπνοί έφτασαν μέχρι τη Χαλκίδα.
Από άγνωστη αιτία οι εύφλεκτες πρώτες ύλες έγιναν γρήγορα παρανάλωμα του πυρός και το εργοστάσιο έγινε στάχτη, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και στο βίντεο.
Οι πυροσβέστες πάλεψαν για να μην επεκταθούν οι φλόγες σε διπλανά εργοστάσια τροφίμων κ.α., ενώ η κυκλοφορία στο δρόμο διεκόπη για αρκετή ώρα.
Με δάκρυα στα μάτια έβλέπαν οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου, να χάνονται οι κόποι μίας ολόκληρης ζωής και η αποτίμηση των ζημιών θα αρχίσει με το πρώτο ξημέρωμα.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή και τόνισε στο eviazoom, ότι τα αίτια της φωτιάς θα ερευνηθούν από πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας Χαλκίδας, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά το ανυπόστατο δημοσίευμα του Γιώργου Κουτσελίνη, που αναφέρει ότι δεν υπήρχε πετρέλαιο στα πυροσβεστικά οχήματα για να μετακινηθούν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA