Ξύλο και χημικά στην πορεία του ΠΑΜΕ - Τα ΜΑΤ χτύπησαν Ευρωβουλευτή και δημοσιογράφους! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ξύλο και χημικά στην πορεία του ΠΑΜΕ - Τα ΜΑΤ χτύπησαν Ευρωβουλευτή και δημοσιογράφους! ΒΙΝΤΕΟ

Η ένταση ξεκίνησε όταν μέλη του ΠΑΜΕ που διαμαρτύρονται για την ανεργία έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό.
Άγριο ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, χτυπήθηκαν και δημοσιογράφοι.
Τραυματίστηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χαράλαμπος Αγγουράκης.

ΒΙΝΤΕΟ
Περισσότερα από 50 μέλη του συνδικάτου των οικοδόμων που συμμετέχουν στην πορεία του ΠΑΜΕ έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στο ύψος της παλιάς Βουλής για να συνεχίσουν προς το Υπουργείο Οικονομικών.
Aκολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και έπεσε χοντρό ξύλο μεταξύ των διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ.
Κάποιοι διαδηλωτές κατάφεραν να βγάλουν τα κράνη και τις μάσκες από κάποιους αστυνομικούς και εκείνοι ανταπάντησαν με χημικά.

ΒΙΝΤΕΟ
Τα 50 άτομα που έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό τα περικύκλωσαν οι αστυνομικοί, τα κόλλησαν στον τοίχο και τους χτύπησαν ανελέητα, ενώ χτύπησαν και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την πορεία.
Αρχικά προθεση των αστυνομικών ήταν να προσαγάγουν όσους έσπασαν τον κλοιό αλλά τελικά μετά τα επεισόδια δεν έγινε καμία προσαγωγή.
Ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τόνισε ότι παρότι επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα, δέχτηκε επίθεση από αστυνομικούς.

"Προσπαθούσαμε να φτάσουμε στο Υπουργείο Οικονομικών για να καταθέσουμε το ψήφισμα μας για τα δικαιώματα των ανέργων και των οικογενειών τους, και εκεί μας αντιμετώπισαν με την πιο σκληρή βία τα ΜΑΤ. Είπα την ιδιότητά μου, αλλά αυτό δεν βοήθησε καθόλου.
Η επίθεση ήταν σφοδρή και εκτός από εμένα, τρεις ή τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν. Θα καταγγείλουμε όπου και όπως μπορούμε τα γεγονότα. Είναι να τους λυπάται κανείς.
Δεν συνειδητοποιούν ότι είναι κι αυτοί εργαζόμενοι και ότι θα βρεθούν στην ίδια μοίρα με τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους.
Το σίγουρο είναι ότι κανένας αγώνας δεν θα πάει χαμένος.
Οι Αστυνομικοί δεν συζητάγανε καν, φέραν κι άλλες δυνάμεις, έστησαν μια κανονική επιχείρηση τρομοκράτησης στη λογική του αποφασίζουμε και διατάζουμε", είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA