Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός ήταν η καλύτερη επιλογή του Κώστα Μπακογιάννη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός ήταν η καλύτερη επιλογή του Κώστα Μπακογιάννη!

Λίρα εκατό, αποδείχθηκε ο Φάνης Σπανός για τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ποντάρει πολλά στην Εύβοια και έψαχνε τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση..
"Ψάχνω νέους επιτυχημένους ανθρώπους με όρεξη", είχε ο τονίσει ο Μπακογιάννης από την Χαλκίδα, δείχνοντας με το δάχτυλο, τον Φάνη Σπανό για την θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Αλλάζουμε… Στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός, επισκέφθηκε (χθες και προχθές) τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, ΨΑΧΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ, ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΜΑΡΙΤΣΑ και ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού.
Στις περιοχές που επισκέφθηκε, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων ο οποίος του εξέθεσε τα προβλήματα του Δήμου. Επίσης συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους.
Μείζονα θέματα αναδείχθηκαν η κατασκευή του βόρειου οδικού άξονα του Νομού, η παράκαμψη της Ν.Αρτάκης, που θα διευκολύνει την πρόσβαση από Χαλκίδα προς Ψαχνά και ο επαρχιακός δρόμος Πολιτικά – Δάφνη.
Επίσης, αναδείχθηκε ως πρόβλημα η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Ψαχνών και η ανασφάλεια των ήδη υπηρετούντων ιατρών, διότι μετακινούνται συνεχώς στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας Ψαχνών να υπολειτουργεί.
Ο Φάνης Σπανός, μετά το πέρας των συναντήσεων, δήλωσε ότι θα αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες από τις πιστώσεις των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε να ωριμάσουν και να ενταχθούν τα βασικά έργα οδοποιίας, καθώς και να ενισχυθούν οι υποδομές υγείας και η στελέχωσή τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA