ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εκλογές 2014: Δημοσκοπήσεις - μαϊμού για τον Δήμο Χαλκίδας! Παρέμβαση Εισαγγελέα!


Οι στημένες - πληρωμένες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Χαλκίδας, έχουν δημοσιευτεί εδώ και καιρό από site, αλλά και ραδιόφωνα της Χαλκίδας...
Οι συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Χαλκίδας, θα γίνουν αντικείμενο Εισαγγελικής έρευνας, ενώ ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου, Νίκου Λεβέντη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, γνωστός "δημοσιογράφος" της Χαλκίδας, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, δημοσκόπηση για τον Δήμο Χαλκίδας και εμφανίζει πρώτο δήμαρχο, αναλόγως με τα χρήματα που εισπράττει από ανά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, του έκαστου συνδυασμού.
Μάλιστα, η στημένη δημοσκόπηση ήταν εμφανή, καθώς μπορείς να ψηφίσεις όσες φορές θέλεις από τον ίδιο υπολογιστή.
Ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος", μόλις αντιλήφθηκε ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις, άλλαξε την δημοσκόπηση ( όπως, που πιστεύετε ότι θα γίνει εκλογικό ντέρμπι κ.α.)

Επίσης, την ίδια μέθοδο χρησιμοποιεί και μία άλλη γνωστή "δημοσιογράφος", που πληρώνεται αδρά, για να παραπλανεί τους δημότες και άλλων περιοχών της Εύβοιας, μέσω του site και της παράνομης εφημερίδας της.

Επίσης, ο συνδυασμός του Νίκου Λεβέντη εξέδωσε ανακοίνωση για τις στημένες δημοσκοπήσεις, εναντίον ραδιοφωνικού σταθμού της Χαλκίδας, όπου εμφανίζει τον Νίκο Λεβέντη 3ο, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί ο σταθμός, όλο τα επιστημονικά κριτήρια που στηρίχτηκε η δημοσκόπηση δηλαδή τον αριθμό των ερωτηθέντων ,τον χρόνο που δημιουργήθηκε και τον τρόπο που διεξάχθηκε και με ποια ερωτήματα.

Δείτε την ανακοίνωση:
" Επειδή ακούστηκε από τοπικό ραδιοφωνικό μέσο ενημέρωσης για μία δημοσκόπηση μη δημοσιεύσιμη για τον Δήμο Χαλκίδας όπου (σύμφωνα με τον σταθμό) εμφανίζει σε τρίτη θέση το Ρεύμα Ανατροπής θέλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα ώστε να μην μένουν στον «αέρα» λανθασμένες εντυπώσεις που προκαλούν ηθελημένα η όχι στους συμπολίτες μας.
Αρχικά όταν κάποιο σοβαρό μέσο επικοινωνίας μεταδίδει δημοσκόπηση είναι υποχρεωμένο να γνωστοποιεί όλο τα επιστημονικά κριτήρια που στηρίχτηκε η δημοσκόπηση δηλαδή τον αριθμό των ερωτηθέντων ,τον χρόνο που δημιουργήθηκε και τον τρόπο που διεξάχθηκε και με ποια ερωτήματα.

Επίσης για να είναι ολοκληρωμένη και σωστή η ενημέρωση και να γνωρίζουν και να κρίνουν οι πολίτες πρέπει να αναφέρεται από ποιον φορέα η πρόσωπα παραγγέλθηκε η δημοσκόπηση και ποια εταιρεία την πραγματοποίησε.
Όλα αυτά τα στοιχεία από τον ραδιοφωνικό σταθμό δυστυχώς δεν ακούστηκαν και ετσι δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά αφ ενός αν πραγματικά υπάρχει αυτή η δημοσκόπηση και αν τα στοιχεία που αναφέρθηκαν είναι αληθή καθώς και για την σκοπιμότητα αυτής της αναφοράς από το ραδιοφωνικό μέσο δηλαδή αν εγινε απλά για περισσότερη ακροαματικότητα η για να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις στους πολίτες και να «φτιάχνει» κλίμα διαφορετικό από το πραγματικό.

Επειδή έχουμε σιχαθεί σαν κοινωνία τις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις που βγάζουν πάντα τα αποτελέσματα που θέλει αυτός που τις παραγγέλνει και μετά την κάλπη να αποδεικνύονται ψεύτικες και παραπλανητικές και επειδή επίσης η κοινωνία δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να ανατρέψει τους μηχανισμούς που εκφράζουν το παλιό ,φθαρμένο και διεφθαρμένο που την εχει φέρει σε αυτήν την άσχημη κατάσταση που βιώνει σε όλα τα θεσμικά επίπεδα (Δημοτικό, περιφερειακό και ευρωβουλή) δηλώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμία προσπάθεια παραπλάνησης με οποιοδήποτε τρόπο από όπου και να προέρχεται που στόχο εχουν να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά τους πολίτες ώστε να χάσουν την ευκαιρία που εχουν στις επερχόμενες εκλογές να διώξουν το παλιό που εχει τις ευθύνες της σημερινής κατάστασης και να φέρει το καινούργιο που εκφράζει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και για τους πολίτες του Δήμου Χαλκίδας"

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο: Είχε πάει για εξετάσεις και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας η Καμερουνέζα από τη Ριτσώνα - Εάν δεν είχε πάει στο «Αλεξάνδρα» δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι είχε κορονοϊό

Διαβάστε τα νέα στοιχεία για την Καμερουνέζα από την Αφρική που διέμενε στο hot spot της Ριτσώνας... Όπως αποκαλύφθηκε, πριν διαγνωστεί...

Βίντεο - Ρεπορτάζ