Τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας – Αυτοκίνητο με 75 κιλά ΤΝΤ εξερράγη στην οδό Αμερικής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας – Αυτοκίνητο με 75 κιλά ΤΝΤ εξερράγη στην οδό Αμερικής

Μια πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση ζει τις τελευταίες ώρες η Αθήνα.
Άγνωστος ή άγνωστοι πάρκαραν κλεμμένο αυτοκίνητο στην οδό Αμερικής έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας και λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης προκάλεσαν ισχυρότατη έκρηξη που ακούστηκε ακόμη και στο Παγκράτι! 
Η τρομοκρατική επίθεση έρχεται μόλις μια μέρα αφού η Ελλάδα βγήκε στις αγορές για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια και μια μέρα πριν βρεθεί στην Αθήνα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.
Σήμερα επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο αντιστράτηγος Τσακνάκης. 
Όλα ξεκίνησαν στις 05:11 όταν άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην zougla.gr και στις 05:15 υπήρχε και δεύτερο προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο άνδρας έδωσε περιθώριο 45 λεπτών στην αστυνομία να εκκενώσει την περιοχή και είπε πως παγιδευμένο με 75 κιλά εκρηκτικών αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αμερικής, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου. 
Συναγερμό έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική η παρουσία ενός νεαρού άνδρα στο σημείο, ο οποίος έφυγε τρέχοντας μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί για να αποκλείσουν το σημείο.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA