Ανασχηματισμός από βδομάδα – Σαρωτικές αλλαγές σε υπουργεία, οργανισμούς και Τράπεζα της Ελλάδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Ανασχηματισμός από βδομάδα – Σαρωτικές αλλαγές σε υπουργεία, οργανισμούς και Τράπεζα της Ελλάδας

Ποια πρόσωπα “παίζουν” και για ποια θέση μετά τον ανασχηματισμό...
Η καλύτερη επιβεβαίωση φαίνεται ότι είναι η διάψευση σε ότι αφορά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο οποίο αναμένεται να είναι σαρωτικός και προς πολλές κατευθύνσεις.
Όλα δείχνουν ότι οι πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας θα είναι οι πλέον κρίσιμες με τον ανασχηματισμό να ανακοινώνεται περί τα μέσα της εβδομάδας.
Μάλιστα οι πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να περιοριστούν οι κινήσεις στις υπουργικές θέσεις αλλά και σε αλλαγές σε οργανισμούς που ελέγχονται από την κεντρική διοίκηση με στόχο να παταχθούν φαινόμενα δυσλειτουργίας που παρουσιάζονται.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πιθανοί να αλλάξουν χαρτοφυλάκιο φέρονται οι Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης και Γιάννης Μανιάτης, ενώ πλησιέστερα στην έξοδο από το κυβερνητικό σχήμα φέρονται οι Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Βρούτσης, Άδωνις Γεωργιάδης και Χαράλαμπος Αθανασίου.
Χαρτοφυλάκιο ίσως πάρουν αυτή τη φορά ο Μάκης Βορίδης αλλά και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Σταύρος Καλαφάτης, αν και ο ίδιος είπε μόλις χθες ότι δεν ενδιαφέρεται να μπει στην κυβέρνηση, ενώ από την πλευρά της Ελιάς βέβαιη θεωρείται η υπουργοποίηση του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ μία σειρά στελεχών όπως ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αλλά και ορισμένοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, που απέτυχαν να εκλεγούν, προβάρουν ήδη το υπουργικό κοστούμι. 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA