Ιτέα: Προκήρυξη για το δέμα βόμβα με τα καρφιά στο αστυνομικό τμήμα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ιτέα: Προκήρυξη για το δέμα βόμβα με τα καρφιά στο αστυνομικό τμήμα

Η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς δηλώνει πως επέλεξαν το Α.Τ. Ιτέας γιατί εκεί βασανίστηκε ο Ίλι Καρέλι
Νέες εξελίξεις στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας δίνει η νέα προκήρυξη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και με την οποία η τρομοκρατική οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για το δέμα βόμβα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.
Στην προκήρυξη φαίνεται ξεκάθαρα πως η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς αποδέχονται το κάλεσμα του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλου Ξηρού για μαζικό και δυναμικό αντάρτικο πόλης.
Στην προκήρυξη αναφέρουν πως επέλεξαν το αστυνομικό τμήμα της Ιτέας γιατί εκεί θεωρούν πως ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε ο αλβανός κακοποιός που κατέληξε τελικά, Ίλι Καρέλι.

Η προκήρυξη περιέχει μία πολύ σοβαρή απειλή, καθώς ο συντάκτης της αναφέρει πως επειδή αυτό το δέμα βόμβα στην Ιτέα ήταν μία αποτυχημένη προσπάθεια, τονίζει πως θα αλλάξουν πρακτική γιατί θέλουν να κάνουν πιο δυναμικές τις ενέργειές τους.
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως οι τρομοκράτες και στην περίπτωση της Ιτέας ήθελαν θύματα, αλλά και πλέον θα προσπαθήσουν με πιο δυναμικούς τρόπους για να χύσουν αίμα.
Το κομμάτι στο οποίο έχουν σταθεί οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής είναι η εκτενής αναφορά στο πρόσωπο του Χριστόδουλου Ξηρού. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών κάνουν σαφή ρόλο για τον ειδικό ρόλο που θα διαδραματίσει ο Χριστόδουλος Ξηρός και αυτός ο ρόλος δεν θα είναι άλλος από τον συντονιστή των ενωμένων πλέον κομματιών ενός μέρος του λεγόμενου αντάρτικου πόλεως.

Άλλωστε ο συντάκτης της προκήρυξης προαναγγέλλει τη συνένωση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς με την οργάνωση εμπρηστών Μηδενική Ανοχή που πρόσφατα χτύπησε το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ
 
i. Δρομολόγιο Θανάτου: Φυλακές Μαλανδρίνου – Α.Τ. ΙΤΕΑΣ
Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου βιβλίου με εκρηκτικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Το Α.Τ. Ιτέας που επιλέξαμε να χτυπήσουμε δεν είναι απλά μια στρατιωτική βάση του εχθρού. Είναι το μέρος που ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε ο κρατούμενος Ιλία Καρέλι πριν παραδοθεί στους τελευταίους δήμιούς του, στις φυλακές Νιγρίτας.

Το τι έγινε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, σκόπιμα αποσιωπήθηκε.
Οι ανθρωποφύλακες της Νιγρίτας επέμεναν ότι παρέλαβαν τον κρατούμενο σε άθλια κατάσταση, πριν βάψουν και οι ίδιοι τα χέρια τους με αίμα. Όμως ο δήμιος δεν μπορεί να ενοχοποιήσει τον δήμιο. Για αυτό αδιάψευστος μάρτυρας παραμένει πάντα η ίδια η ζωή και η άθλια αποτύπωσή της στα υπόγεια των αστυνομικών κρατητηρίων. Εκεί, στους τσιμεντένιους τάφους όπου ανθρώπινες σκιές στοιβάζονται η μια πάνω στην άλλη για μέρες, εβδομάδες, μήνες, …

Ξεχασμένοι άνθρωποι από το φως της μέρας καθώς ήλιος τους γίνεται η κίτρινη λάμπα στο ταβάνι που δεν σβήνει ποτέ. Οι μόνοι που τους θυμούνται είναι οι μουχλιασμένοι τοίχοι των κελιών που έχουν μέσα τους θαμμένο το αίμα, την απόγνωση και τα βογγητά τους από τους ξυλοδαρμούς των ένστολων γουρουνιών.

Αν αυτοί οι τοίχοι είχαν φωνή, η ασχήμια θα ντρεπόταν για τον εαυτό της. Όμως την ασχήμια δεν την διηγείσαι, την χτυπάς. Όπως έγραψε ένα σύνθημα στους δρόμους, «Η δράση αντικαθιστά τα δάκρυα». Για αυτό αποφασίσαμε άλλη μια φορά να δράσουμε και να χτυπήσουμε τον εχθρό στα μούτρα του, στην δική του βάση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA